Staria sahnede

Otomotiv üreticilerinden Hyundai, yeni ve modern tasarıma sahip MPV modelinin detaylı görsellerini paylaştı. İç mekana ağırlık veren Hyundai, birinci sınıf sitile sahip ferah bir araç üretecek. Staria, aerodinamik silueti, panoramik camları ve led teknolojisiyle de dikkat çekiyor.

Otomotiv - 3 yıl önce

Hyundai Motor Company, 2021'in ilk yarısında tanıtmayı planladığı yeni MPV modeli Staria’yı paylaştı. Hyundai, yakın zamanda üreteceği bu modelle hem aileler hem de ticari işletmeler için özel çözümler sunmuş oluyor. Mobilite açısından da son derece önemli bir model olan Staria, üst düzey tasarım öğeleriyle de MPV sınıfına farklı bir bakış açısı getiriyor.

UZAY GEMİSİ GİBİ

Staria’nın dış tasarımı, sade ve modern çizgilerden oluşuyor. Uzaydan bakıldığında, gün doğarken oluşan dünyanın silüeti, yeni MPV’nin tasarımına da ilham kaynağı oldu. Önden arkaya doğru uzanan akıcı tasarım, burada modern bir ambiyans oluşturuyor. Staria’nın ön tarafında ise yatay gündüz farları ve aracın genişliği boyunca uzanan uzun ve kısa farlar bulunuyor. Şık desenlere sahip geniş ızgara, otomobile sofistike bir görünüm kazandırıyor. Hyundai, aracın modern görünümünü zirveye çıkarmak için ön kısmı aynı gövde rengi ile hazırlamış. Alçaltılmış gövde yapısı ve yanlardaki geniş panoramik camlar, genel görüşü destekliyor. Bu camlar araca genişlik hissi sağlıyor ve ciddi anlamda içerideki ferahlığı artırıyor.

Günün Diğer Haberleri