Aydınlıları ‘Urban’lar taşıyacak

Kentiçi toplu taşıma sektöründe konforlu hizmet vermeyi hedefleyen Aydın Halk Otobüsleri İşletmesi, Anadolu Isuzu’dan 10 adet Urban modeli otobüs aldı.

Teslimatlar - 9 yıl önce

Kentiçi toplu taşıma sektöründe konforlu hizmet vermeyi hedefleyen Aydın Halk Otobüsleri İşletmesi, Anadolu Isuzu’dan 10 adet Urban modeli otobüs aldı. Aydın Halk Otobüsleri İşletmesi Başkan Yardımcısı Gezer, araç yenile projesiyle kentte büyük bir adım attıklarını söyledi.

Anadolu Isuzu Denizli Bayisi Uzun Otomotiv ve İzmir Bayisi Lidersan Otomotiv tarafından satışı yapılan araçlar, düzenlenen tören ile teslim edildi.

Törende; Aydın Halk Otobüsleri Başkan Yardımcısı Zafer Gezer, Anadolu Isuzu Bölge Satış Sorumlusu Koray Göksu ve Bölge Sorumlusu Ferhat Sancaklı hazır bulundu.

Aydın halkına en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını ve bu kapsamda Isuzu ile iş birliğine gittiklerini belirten Zafer Gezer, “Üstün özelliklere sahip, Isuzu araçlarıyla halkımıza hizmet vermekten mutluluk duyacağız. Aydın halkını; güçlü, dayanıklı ve ekonomik yapıya sahip olan Urban araçları ile güvenli ve konforlu yolculuklar bekliyor. Bu teslimat ile Aydın’daki bölgesel taşımacılık için çok büyük bir adım attığımızı düşünüyorum, hepimize hayırlı uğurlu olsun” .

Teslim edilen araçların teknik özellikleri toplu taşımacılığa birçok avantaj sağlıyor. Tam havalı çift devreli fren sistemi, ABS (Anti Blokaj Fren Sistemi) ve LSV (fren yük dağılımı dengeleme sistemi) ile güvenliğin simgesi olan Isuzu Urban, güvenli ve konforlu yolculuklar sunuyor. 121 beygir gücünde motoru, geniş iç hacmi ve değişebilir koltuk yerleşimiyle toplu yolcu taşıma amaçlı tasarlanan Isuzu Urban’ın 50 kişilik oturma kapasitesi bulunuyor. Güçlü ğu kadar ekonomik oluşu ile de göz dran Isuzu Urban, şehir içi taşımacılığında tercih ediliyor.

Günün Diğer Haberleri