Özulaş’ın iftarına bereket yağdı

    İstanbul özel halk otobüsü şirketi Özulaş, 15 Temmuz 2014 Salı günü Cevahir Asya Hotel’de üyelerine iftar daveti verdi.

Güncel Haber - 9 yıl önce

    İstanbul özel halk otobüsü şirketi Özulaş, 15 Temmuz 2014 Salı günü Cevahir Asya Hotel’de üyelerine iftar daveti verdi. TEB Bankası ve Anadolu Isuzu’nun sponsorluğunda verilen iftar davetine 900 üye çağırıldı ancak iftar saati gelen sayısı bin 500’ü geçti.

Maltepe sahilinde bulunan Cevahir Asya Hotel’in açık alanına hazırlanan iftar sofraları, yağmurun azizliğine uğradı. İftarlarını yağmur altında açan üyeler, Özulaş iftarının bereketli ğunu belirttiler. Üyeler, oruç tutan bir Müslümanın iftarda şatafat aramaması gerektiğini ve bu iftarın yağmurun da azizliğine uğrayarak şatafattan uzak, aslına uygun olarak açıldığını söylediler.

Yağmurun ara ara şiddetlenmesi ve otel içerisinin de dolu oluşu nedeniyle, şirket yöneticileri ve sponsor firma yöneticileri konuşma yapmadı. Ayak üstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan yöneticiler, “birlik ve beraberlik” mesajı verdiler.

Özulaş Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Ovacık, tüm masaları teker teker dolaşarak, ansızın yağan yağmurdan bozulan organizasyon için üyelerden özür diledi.

Günün Diğer Haberleri