Şahap Çak, Koç ve Ford’a güveniyor

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Netlog Lojistik, 2015 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Ford Trucks’tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 250 adet Ford Trucks 1846T Midilli çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Teslimatlar - 8 yıl önce

Ford Trucks FSM Demirbaş Otomotiv tarafından Netlog Lojistik’e satışı yapılan 250 adet çekici, Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Netlog Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Çak, Ford Otosan Kamyon İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kınay, Ford Trucks Türkiye Direktörü Serhan Turfan, Yurtiçi Satış Müdürü Burak Hoşgören, Pazarlama ve Stratejik Planlama Müdürü Armağan Hazar katıldı. Törende satışı gerçekleştiren FSM Demirbaş Otomotiv’den ise Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş’da hazır bulundu.

 

Netlog Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Çak, Ford Trucks’ın kendileri için önemli bir marka ğunu dile getirdi. Çak, “Biz iş hayatımıza Ford kamyonları ile başladık, yine Ford Trucks ürünleri ile büyümeye devam ediyoruz. Ford Trucks güçlü ürün gamı, Ford ve Koç Holding ortaklığının saygınlığı ile bize güven veriyor” .

Günün Diğer Haberleri