Doblo şimdi daha güçlü

Fiat Doblo, 2018 yılında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Euro 6 normlarını karşılayan yeni 1,6 litrelik turbo beslemeli dizel Multijet motor seçeneği, 120 HP güç ve 320 Nm tork değerleri, Fiat Doblo’ya sınıfının en güçlü modeli unvanını kazandırdı.

Otomotiv - 6 yıl önce

Tofaş fabrikasında üretilen; Fiat Professional Ailesi’nin iddialı üyesi Doblo, ilkbahar aylarına hızlı bir giriş yaptı. Fiat Doblo, rüştünü birçok Fiat modelinde ispatlamış Euro 6 normlarını karşılayan yeni 1,6 litrelik turbo beslemeli dizel Multijet motor, 120 HP güç ve 320 Nm tork değerleriyle  sınıfının en güçlü modeli unvanının sahibi . 100 km'de ortalama 5,2 litrelik yakıt tüketim değeriyle; güçlü ğu kadar aynı da ekonomik olan Fiat Doblo; konfor, teknoloji ve güvenlik özellikleriyle binek otomobilleri kıskandırdı.

Yeni 120 HP’lik dizel motorlu Fiat Doblo Ailesi’nde; ABS, EBD, sürücü ve yolcu ön hava yastığı, yan hava yastıkları, yokuş kalkış desteği, ESP, ESC, ASR, MSC, ısıtmalı ön koltuklar, deri direksiyon ve vites topuzu, hız sabitleme, otomatik iklimlendirme kontrollü klima, 5 inç boyutunda dokunmatik ekranli Uconnect multi medya sistemi, navigasyon, Bluetooth, USB ve AUX bağlantılı müzik sistemi gibi önemli teknoloji, güvenlik ve konfor donanımları sunuluyor.

Günün Diğer Haberleri