Iveco renk kattı

Ağır ticari araç üreticilerinden Iveco, araç satışlarına aralıksız devam ediyor. Denizli’nin taşımacılıkta önde gelen firmalarından Günay Nakliyat, araç yatırımlarında tercihini Iveco’dan yana kullandı. Firma, farklı renklerde 13 adet S-WAY AS440S48 T/P çekici teslim alarak filosuna kattı.

Teslimatlar - 3 yıl önce

Iveco’nun Denizli yetkilici satıcısı Şahinler Otomotiv tarafından Günay Nakliyat’a satışı yapılan çekiciler, törenle teslim edildi. Bayii tesislerinde yapılan törene; Günay nakliyat firma sahipleri Günay Kökçü ve Adem Kökçü’nün yanı sıra Iveco Bölge Müdürü Cenk Demir katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Şahinler Otomotiv’den ise firma sahibi Ali Şahin ile ekibi de hazır bulundu.

İLKİ REFERANS OLDU

Araç tesliminde bir açıklama yapan Günay Kökçü, “Iveco ile 2016 yılında 10 adetlik yatırımla başlayan işbirliğimiz bugün 13 adet ile bir kere daha perçinlendi. 5 senedir sorunsuz bir şekilde kullandığımız araçlarımızla operasyonel maliyetlerimizi düşürdük. Dolayısıyla yeni yatırımımızda da ilk tercihimiz Iveco oldu. Yeni S-WAY ile birlikte filomuzu hem gençleştirmiş hem de güçlendirmiş olduk. İşbirliğimizin uzun seneler devam etmesini temenni ediyorum” ifadesini kullandı.

Günün Diğer Haberleri