İnegöl 110 adet Sultan hizmete girdi

Otokar, Gaziantep’in ardından yılın en büyük ikinci otobüs teslimatını daha yaptı. İnulaş Taşımacılık’ın tercihi engelli yolcu taşımacılığına uygun Sultan LF’den yana oldu. İnegöl’de 110 adetlik yeni Sultan LF filosu ile şehir içi ulaşımda modern bir dönüşüme imza atıldı.

Teslimatlar - 25-11-2017 23:17 7080 kez okundu.

İnegöl 110 adet Sultan hizmete girdi

Türkiye'nin dört bir yanında belediyelerin toplu taşıma filoları Otokar ile güçlenmeye devam ediyor. Araçlarını kullanıcı beklentilerine göre tasarlayan ve üreten; araçlarında konfor, güvenlik ve ekonomiyi bir arada sunan Otokar, yılın en büyük ikinci teslimatını İnegöl’e gerçekleştirdi. Türkiye'nin en büyük sanayi merkezlerinden biri olan ve nüfus açısından en kalabalık ilçeler arasında yer alan İnegöl’de hizmet veren özel halk otobüsü şirketi İnulaş Taşımacılık, ulaşım filosunu 110 adetlik Sultan LF otobüs ile güçlendirdi.

Atalay Otomotiv tarafından satışı yapılan 110 adetlik Sultan LF, İnegöl Kültür Parkı'nda düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İnulaş Taşımacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, İç Pazar Satış Direktörü Murat Tokatlı ile çok sayıda davetli katıldı. Törende Atalay Otomotiv’den ise İsmet Atalay ve ekibi de hazır bulundu.

KALİTELİ VE GÜVENLİ ULAŞIM

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, alımı yapılan yeni araçlar ile birlikte ilçe trafiğinin de rahatlayacağını açıkladı. Aktaş, “İnegöllüler yeni araçlarımızdan dolu dolu istifade edecek. Toplu ulaşımda yeni bir dönem başlayacak. Yeni araçlarımızla ilçede kısa mesafeli araç kullanım oranı ortadan kalkacak. Kaliteli, güvenli, huzurlu bir ulaşım imkânı sunulacak. Şehrimizde yaşayan herkesi toplu ulaşıma teşvik etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizin estetiği açısından farklı tipte araçlar yerine, 110 adet tek tip araç alımı yaptık. Süreçte emeği, katkısı olan herkese teşekkür ederim. Kazasız belasız binilmeyi nasip etsin. İnşallah vatandaşlarımız mutlu olur, memnun kalırlar” .

DEĞİŞİM SÜRECİ BAŞLADI

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise şöyle konuştu; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın vizyoner yaklaşımı ve planlaması sayesinde yılbaşında ulaşımda planlanan değişim sürecini başlattık. Vatandaşlarımızın huzurla, güvenle, rahatlıkla ulaşımını sağlayacak bir araçla buluşturmak istedik. Otokar şirketine teşekkür ederiz. Alçak tabanlı, içine yüksek tavanlı, biniş rampası yer alan ve yolcusuna rahatlık sağlayan araçlarımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz.”

DİKKAT ÇEKEN FERAH İÇ TASARIM

Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Sultan LF'nin modern tasarımının yanı sıra gelişmiş teknik özellikleriyle de sektöre yeni bir soluk getirdiğini söyledi. Akgül, “İnegöl’ün modernleşen şehiriçi ulaşımında Otokar’ın en yeni otobüsü Sultan LF’nin tercih edilmesinden büyük bir mutluluk duyduk. Sultan LF; engelli yolcu taşımacılığına uygun yapısı, konforu ve ferah iç tasarımı ile İnegöl halkına rahat bir yolculuk imkânı sunarken, düşük işletme giderleri ve düşük yakıt tüketimi ile kullanıcılarının da yüzünü güldürecek. Çağdaş tasarımı ile İnegöl’ün modern yüzünün temsilcisi olacak, ulaşıma yeni bir soluk getirecek araçların İnulaş Taşımacılık’a, İnegöl Belediyesi’ne, İnegöl, Bursa ve bölge halkına hayırlı olmasını dileriz” diye konuştu.

DİĞER HABERLER
Araç serisi genişliyor!

Araç serisi genişliyor!

26-04-2024 - Otomotiv

Dünyada 4’üncü oldu

Dünyada 4’üncü oldu

26-04-2024 - Güncel Haber

Yol haritası ne olmalı?

Yol haritası ne olmalı?

26-04-2024 - Lojistik

Kabul edilemez ceza!

Kabul edilemez ceza!

26-04-2024 - Dernekler

Güneş balçıkla sıvanmaz!

Güneş balçıkla sıvanmaz!

26-04-2024 - Kara

Başımıza gelenler!

Başımıza gelenler!

25-04-2024 - Güncel Haber

Sigortada yeni dönem!

Sigortada yeni dönem!

23-04-2024 - Güncel Haber

Otobüsçünün hali ne olacak?

Otobüsçünün hali ne olacak?

04-04-2024 - Dernekler

Gıda da ön plana çıktı

Gıda da ön plana çıktı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımda çekişme!

Yatırımda çekişme!

04-04-2024 - Teslimatlar