En iyi tasarım Isuzu'nun

Anadolu Isuzu’nun gelecek yıl Türkiye’deki fabrikasında üretimine başlayacağı Isuzu Novociti Life, Design Turkey’de “Ulaşım Araçları ve Aksesuarları” kategorisinde “İyi Tasarım” ödülünün sahibi oldu.

Otomotiv - 13-12-2017 16:32 5359 kez okundu.

En iyi tasarım Isuzu'nun

Novociti Life, alçak tabanlı tasarımıyla engelli ve yaşlı nüfusun hayatını kolaylaştırırken, yenilenen altyapı platformu ve motorunun arka bölüme taşınmasıyla daha sessiz ve konforlu ulaşımın kapılarını aralayacak. Design Turkey, kendi sınıflarında en iyi tasarımları seçti. “Ulaşım Araçları ve Aksesuarları” kategorisinde farklı dallarda düzenlenen yarışmada “İyi Tasarım” ödülü Anadolu Isuzu’nun Türkiye’de üreteceği Isuzu Novociti Life modelinin . Aracın tüm tasarımı engelli bireylerin ve yaşlıların sosyal hayatın içinde daha fazla yer almaları için Anadolu Isuzu’nun Ar-Ge merkezinde, Türk tasarım ekibi tarafından alçak tabanlı olarak tasarlandı.

SESSİZ VE KOLAY ULAŞIM

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin takdim ettiği İyi Tasarım ödülü, 2’si yabancı olmak üzere toplam 5 jüri üyesinin kararıyla verildi. 2018 yılı başında satışına başlanacak olan Novociti Life, ilk ödülünü Türkiye’nin en prestijli tasarım yarışmasından almış . Anadolu Isuzu’nun Novociti Life ile aldığı İyi Tasarım Ödülü, temel tasarım kriterlerinin ını yerine getirmenin yanında kullanıcıya fayda sağlayan, rakiplerinden farklılaşan, çekici bir görsel ve duyusal etki yaratan, sürdürülebilir olan ve kaliteli bir tasarım için uygun detayların geliştirildiği tasarımlara veriliyor. Alçak tabanlı bir midibüs olarak tasarlanan Novociti Life, bu sayede sosyal hayata her geçen gün daha fazla dahil olan engelli ve yaşlı nüfusun toplu ulaşım araçlarına erişimini kolaylaştıracak ve kent yaşamına adaptasyonlarını destekleyecek. Alçak tabanlı olabilmesi için motoru arkaya taşınan yeni nesil Novociti Life’ta yapılan bu değişiklik, ses izolasyonu ile seyahatlerin daha konforlu geçmesine de katkı sağlayacak.

DİĞER HABERLER
Araç serisi genişliyor!

Araç serisi genişliyor!

26-04-2024 - Otomotiv

Dünyada 4’üncü oldu

Dünyada 4’üncü oldu

26-04-2024 - Güncel Haber

Yol haritası ne olmalı?

Yol haritası ne olmalı?

26-04-2024 - Lojistik

Kabul edilemez ceza!

Kabul edilemez ceza!

26-04-2024 - Dernekler

Güneş balçıkla sıvanmaz!

Güneş balçıkla sıvanmaz!

26-04-2024 - Kara

Başımıza gelenler!

Başımıza gelenler!

25-04-2024 - Güncel Haber

Sigortada yeni dönem!

Sigortada yeni dönem!

23-04-2024 - Güncel Haber

Otobüsçünün hali ne olacak?

Otobüsçünün hali ne olacak?

04-04-2024 - Dernekler

Gıda da ön plana çıktı

Gıda da ön plana çıktı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımda çekişme!

Yatırımda çekişme!

04-04-2024 - Teslimatlar