En iyisi Krone oldu

Avrupa’nın dev treyler üreticisi Krone’nin ağır ticari araç sektöründeki başarıları, sektörün kullanıcıları ve otoriteleri tarafından ödüllendirilmeye devam ediyor. Almanya’da 12 farklı kategoride, 250’den fazla markanın dahil olduğu ve toplam 26 bin 567 oyun kullanıldığı anket neticesinde, Treyler ve Üstyapı Kategorisindeki En İyi Lojistik Markası ödülü Krone’nin oldu.

Treyler - 05-05-2020 21:46 9589 kez okundu.

En iyisi Krone oldu

Minibüsler ve Dağıtım Kamyonları, Treyler ve Üstyapı, Demiryolu Taşımacılığı Hizmetleri, Depo Yönetimi ve Bilişim Sistemleri, Sözleşmeli Lojistik Hizmetleri ve Yük Taşımacılığı gibi geniş kapsamlı kategorilerden oluşan anket için adaylar Prof. Dr. Christian Kille önderliğindeki bağımsız bir komite tarafından belirlendi. Komite de Würzburg-Schweinfurt Üniversitesi’nden lojistik uzmanları yer aldı. Adaylıklar belirlenirken, Almanya’da belirlenen zaman diliminde, kendi kategorilerinde en fazla satış hacmine ulaşan markalar dikkate alındı.

ÖDÜL POSTA İLE GELDİ

Dünyada etkisini göstermeye devam eden Covid-19 salgını nedeniyle Krone, ödülünü posta yoluyla teslim aldı. Krone ailesi adına ödülü Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Frank Albers kabul etti. Yaptığı kısa açıklamasında ödülden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Albers, “Ödülün, bu zor zamanlarda gelmesi bizi ayrıca mutlu etti. Biz kendimizi treylerle yapılan her iş için doğru hizmet sağlayıcısı olarak konumlandırıyoruz. Treyler ve üstyapı kategorisinde en iyi seçilmek aynı zamanda bu stratejimizi de doğruladı” dedi.

EKONOMİK ÇÖZÜM

Lojistik şirketi yöneticilerinin, tedarik zinciri yetkililerinin ve Krone’nin sadık yol arkadaşlarının Krone’yi açık bir farkla en iyi seçmesinden dolayı gururlu olduklarına değinen Albers, “Bu aynı zamanda çok büyük bir motivasyon kaynağıdır. Krone ailesinin her ferdi adına aynı özveriyle çalışmaya devam edeceğimize söz veriyoruz. Kullanıcılarımıza, ürün bazında sunduğumuz avantajların yanında ekonomik anlamda da doğru çözümleri sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

DİĞER HABERLER
Araç serisi genişliyor!

Araç serisi genişliyor!

26-04-2024 - Otomotiv

Dünyada 4’üncü oldu

Dünyada 4’üncü oldu

26-04-2024 - Güncel Haber

Yol haritası ne olmalı?

Yol haritası ne olmalı?

26-04-2024 - Lojistik

Kabul edilemez ceza!

Kabul edilemez ceza!

26-04-2024 - Dernekler

Güneş balçıkla sıvanmaz!

Güneş balçıkla sıvanmaz!

26-04-2024 - Kara

Başımıza gelenler!

Başımıza gelenler!

25-04-2024 - Güncel Haber

Sigortada yeni dönem!

Sigortada yeni dönem!

23-04-2024 - Güncel Haber

Otobüsçünün hali ne olacak?

Otobüsçünün hali ne olacak?

04-04-2024 - Dernekler

Gıda da ön plana çıktı

Gıda da ön plana çıktı

04-04-2024 - Lojistik

Yatırımda çekişme!

Yatırımda çekişme!

04-04-2024 - Teslimatlar