Kışa hızlı girdi!

Türkiye lastik sektörünün Ar-Ge lideri Petlas, sürücülere güvenli ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunmak için yüksek kaliteli lastikler geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Snowmaster 2 ve Snowmaster 2 Sport lastiklerini geliştiren Petlas, yeni kış lastiği koleksiyonunu pazara sundu.

Güncel Haber - 12-09-2023 21:14 5575 kez okundu.

Kışa hızlı girdi!

AKO Grup bünyesinde faaliyet gösteren Petlas, sürücülerin zorlu kış şartlarında güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmeleri için geliştirdiği yeni kış lastiklerini, sezon öncesi sürücülerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor.

GÜVEN VE KONFORLA

Sürücülere konforlu bir sürüş deneyimi sunmak için gereken her şeyi yeni lastiklerde bir araya getirdiklerini belirten Petlas Pazarlama Müdürü Esra Boran, “Petlas olarak, sürücülerin zorlu kış koşullarında güven içinde ve konforla seyahat etmeleri için Snowmaster 2 ve Snowmaster 2 Sport lastiklerimizi kullanıcılarla buluşturduk. Yoğun Ar-Ge çalışmalarımızdan yola çıkarak son teknoloji ile üretilen yeni lastiklerimiz, çok soğuk hava koşullarında bile esnekliğini koruyarak güvenli ve uzun ömürlü bir sürüş deneyimi sunuyor. Sürücülerimiz için her zaman daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

KISA FREN MESAFESİ

Kış koşullarının zorluklarına karşı sürücülere en iyi sürüşü sunmayı hedefleyen Snowmaster 2, karlı zeminde kısa fren mesafesi ve artırılmış çekiş gücüyle öne çıkıyor. Özel kılcal kanalları ve V şeklindeki yönlü blok yapısı ile kar üzerinde üstün performans sergilen lastik, hem kuru hem de ıslak asfaltta güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. Ayrıca azaltılmış gürültü seviyesi ve optimize edilmiş taban profili ile konforlu bir kış sürüşü deneyimi garantiliyor.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Yüksek sırt yapısı, özel tasarım desenleri ve gelişmiş bileşenleri ile dikkat çeken Petlas kış lastiği koleksiyonunda yer alan Snowmaster 2 Sport ise yüksek performans kış lastiği segmentinde yeni bir standart getiriyor. 17 jant ve üstü ebatlarda lastik kullanan binek otomobiller ve SUV araçlar için karlı zeminde kısa fren mesafesi ve üstün yol tutuşun yanı sıra, ıslak ve kuru zeminde de konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. Özel asimetrik sırt deseni, farklı yol koşullarında optimum performans sunarken, iç tarafa göre daha geniş dış tarafıyla kuvvetlendirilmiş bloklar, dönüşlerde üstün viraj emniyeti ve dayanıklılık sunuyor.

DİĞER HABERLER
Romanya’da şube açacak

Romanya’da şube açacak

27-04-2024 - Lojistik

Lojistik ağını genişletiyor

Lojistik ağını genişletiyor

27-04-2024 - Lojistik

Kırcaali seferleri başladı

Kırcaali seferleri başladı

27-04-2024 - Kara

Araç serisi genişliyor!

Araç serisi genişliyor!

26-04-2024 - Otomotiv

Dünyada 4’üncü oldu

Dünyada 4’üncü oldu

26-04-2024 - Güncel Haber

Yol haritası ne olmalı?

Yol haritası ne olmalı?

26-04-2024 - Lojistik

Kabul edilemez ceza!

Kabul edilemez ceza!

26-04-2024 - Dernekler

Güneş balçıkla sıvanmaz!

Güneş balçıkla sıvanmaz!

26-04-2024 - Kara

Başımıza gelenler!

Başımıza gelenler!

25-04-2024 - Güncel Haber

Sigortada yeni dönem!

Sigortada yeni dönem!

23-04-2024 - Güncel Haber