Tavuklar, sağlam taşınacak

Türkiye’nin beyaz et üreticisi Beypi A.Ş, araçlarının lastik yönetimi konusunda Prometeon ile anlaştı. Prometeon, Beypi’nin filosundaki 430 aracın lastiklerinden sorumlu olacak. Yapılan sözleşme kapsamında 3 bin adet lastik satışı ve filodaki araçların performans optimizasyonunu sağlanacak.

Güncel Haber - 12-11-2023 21:15 1431 kez okundu.

Tavuklar, sağlam taşınacak

Endüstriyel ve ticari lastik şirketi Prometeon, Türkiye’deki filo iş birliklerini büyütmeye devam ediyor. Şirket, halkaya son olarak piliç eti üretiminden pişirilmiş ürünlere kadar geniş bir ürün portföyü bulunan Beypi A.Ş’yi dahil etti. Beypi A.Ş.’nin Bolu’daki üretim tesislerinde; Prometeon CEO’su Gökçe Şenocak ile Beypiliç sahibi Hamdi Tanrıkulu, 3 yıl süreli sözleşmeye imza attı.

KAFASI RAHAT

Açıklamalarda bulunan Beypiliç sahibi Hamdi Tanrıkulu, imzaladıkları sözleşme ile filolarındaki araçlarını Prometeon’a emanet etmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirtti. Tanrıkulu, “Beyaz et sektöründe Türkiye’de 42 yıldır faaliyette bulunan ve ülkemizin önde gelen markalarından Beypiliç olarak emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Araçlarımızı yenilikçi Prometeon teknolojilerine sahip lastiklerle donatacağız. Ayrıca filolarımızın alacağı diğer hizmetler ile de kendi iş alanımıza daha çok odaklanma fırsatı bulacağız. Sıkı sağlık denetimleri altında, teknolojik donanımlara sahip tesislerimizde, uzun yıllardır üretim yapıyoruz. Geniş ürün portföyümüzü ülkemizin dört yanındaki bayilerimiz aracılığıyla sofralara taşıyoruz” dedi.

MALİYET AZALDI

Prometeon CEO’su Gökçe Şenocak ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Entegre tavukçuluk şirketlerinden Beypiliç ile yeni bir iş birliğine başlıyoruz. Bu anlaşmamız neticesinde Beypiliç’in 430 araçlık filosunun lastikleri, bize emanet edildi. 3 yıllık toplam 3 bin adetlik lastiği, personel ve yazılım teminini de kapsayan sözleşmenin ilk yılı için bin 600 adet lastik satışı gerçekleştirdik. Beypiliç’in operasyonlarında yer alan araçlarının lastik yönetimini de üstlenerek filolarındaki araçlarda lastikten aldıkları performansı üst seviyelere taşıyacağız. Lastiklerimiz dayanıklı, yüksek kilometre performansına ve düşük yakıt tüketimine sahip teknolojisi ile şirketlerin maliyetlerini azaltıyor. Sürdürülebilirlik açısından da önemli faydalar sağlıyor.”

DİĞER HABERLER
Romanya’da şube açacak

Romanya’da şube açacak

27-04-2024 - Lojistik

Lojistik ağını genişletiyor

Lojistik ağını genişletiyor

27-04-2024 - Lojistik

Kırcaali seferleri başladı

Kırcaali seferleri başladı

27-04-2024 - Kara

Araç serisi genişliyor!

Araç serisi genişliyor!

26-04-2024 - Otomotiv

Dünyada 4’üncü oldu

Dünyada 4’üncü oldu

26-04-2024 - Güncel Haber

Yol haritası ne olmalı?

Yol haritası ne olmalı?

26-04-2024 - Lojistik

Kabul edilemez ceza!

Kabul edilemez ceza!

26-04-2024 - Dernekler

Güneş balçıkla sıvanmaz!

Güneş balçıkla sıvanmaz!

26-04-2024 - Kara

Başımıza gelenler!

Başımıza gelenler!

25-04-2024 - Güncel Haber

Sigortada yeni dönem!

Sigortada yeni dönem!

23-04-2024 - Güncel Haber