Sarp, gücünü Sap’tan aldı

Türkiye'nin lojistik şirketlerinden Sarp Intermodal, uluslararası operasyonlarında verimliliği artırmak için Sap’a geçiş yaptı. Bu geçiş, şirketin iş süreçlerini optimize ederek, rekabet gücünü arttıracak. Şirketin Genel Müdür Yardımcısı Murat Keskin, “Sap, stratejimizi oluşturmamızda önemli bir rol oynadı” dedi.

Lojistik - 14-03-2024 14:22 5206 kez okundu.

Sarp, gücünü Sap’tan aldı

Geçen yılı 900 milyon TL tutarında rekor bir yatırımla kapatan Sarp Intermodal, altyapısı için de önemli bir yatırıma daha imza attı. Şirket, dijital dönüşümde Sap kullanmaya başladı. Sap’ın finans ve muhasebe modülleri ile birlikte kapsamlı konsolide raporlama yetenekleri de lojistikte rakiplerinden bir adım öne çıktı. Türkiye’de, Sap’ın en güncel versiyonu gerçek zamanlı olarak kullanabilen ilk lojistik şirketi olarak adını tarihe yazdırdı.

İŞİNE HAKİM OLDU

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Sarp Intermodal Genel Müdür Yardımcısı Murat Keskin, “Finans, muhasebe, hazine, üretim, insan kaynakları ve diğer birçok iş sürecini bir araya getirerek, iş yapma şeklimizi daha da güçlendirdik. Lojistik operasyon tarafında kendi geliştirdiğimiz ERP yazılımı Sap’a entegre ettik. Bu sayede daha etkili envanter yönetimi, planlama süreçlerinin iyileştirilmesi ve gerçek zamanlı izleme imkanına kavuştuk. Değişikliğin avantajını müşteri memnuniyeti, hız ve maliyet kontrolü üzerinden ölçümleyerek sürekli iyileştirme sağlamayı planlıyoruz” dedi.

YENİLİKÇİ DÖNÜŞÜM

Sap’a geçiş süreçlerinin yalnızca teknolojik bir dönüşümü ifade etmediğine dikkati çeken Keskin, aynı zamanda iş kültürlerinde ve operasyonel süreçlerinde bir evrimi simgelediğini söyledi. Keskin, “Çalışanlarımızın yenilikçi dönüşüme olan adaptasyonunu ve katkılarını büyük bir memnuniyetle gözlemledik. İnovasyona olan bağlılığımız, sürdürülebilir rekabet avantajlarını elde etme stratejimizle bütünleşiyor. Operasyonel mükemmelliği ve sürdürülebilir büyümeyi yakalamak için dijital dönüşüm yatırımlarına devam edeceğiz. Bu sayede de hedeflerimize daha hızlı ulaşabileceğiz” diye konuştu.

DİĞER HABERLER
Lojistik ağını genişletiyor

Lojistik ağını genişletiyor

27-04-2024 - Lojistik

Kırcaali seferleri başladı

Kırcaali seferleri başladı

27-04-2024 - Kara

Araç serisi genişliyor!

Araç serisi genişliyor!

26-04-2024 - Otomotiv

Dünyada 4’üncü oldu

Dünyada 4’üncü oldu

26-04-2024 - Güncel Haber

Yol haritası ne olmalı?

Yol haritası ne olmalı?

26-04-2024 - Lojistik

Kabul edilemez ceza!

Kabul edilemez ceza!

26-04-2024 - Dernekler

Güneş balçıkla sıvanmaz!

Güneş balçıkla sıvanmaz!

26-04-2024 - Kara

Başımıza gelenler!

Başımıza gelenler!

25-04-2024 - Güncel Haber

Sigortada yeni dönem!

Sigortada yeni dönem!

23-04-2024 - Güncel Haber

Otobüsçünün hali ne olacak?

Otobüsçünün hali ne olacak?

04-04-2024 - Dernekler