DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Giriş Tarihi : 29-01-2021 22:31
Güncelleme : 06-02-2024 18:05

Hayallerin Peşinden

Hayal kurmayan insan yoktur. Hayatta şansımızın bir gün yüzümüze güleceği şeklindeki hayaller zaten hepimizin olağan hayalleridir. Büyük bir eve kavuşmak, iyi bir iş bulmak, büyük paralar kazanmak ve hayallerindeki gibi bir insanla beraber olmak…

Mesela ünlü filozof William Russel “En büyük işler büyük hayal sahipleri tarafından başarılmıştır” demiş. “Bir hayal inşa edin, daha sonra hayal de sizi inşa eder” diyen de Robert Schuller. “Eğer hayal edebildiğin bir şeyse, yapabilirsin de” diyen Walt Disney’in neler yapabildiğini biliyoruz zaten. En muhteşem olan söz de Mevlana’dan; “Ne düşünüyorsan O’sun…”

Gerçekten de ne düşündüğünüz ya da diğer deyişle ne hayal ettiğiniz önemlidir. Çünkü gerçekleşebilir. Eğer ciddi anlamda hayal ettiğiniz şeye inanıyorsanız gerçekleşmesi kesindir. O uğurda çaba harcarsınız, beyniniz bütün enerjisini sizin hedeflerinize ulaşmanız için seferber eder.

Hayalleri gerçek olanlara dikkat edin. Neredeyse tamamı son derece iyimser, olumlu, girişken, sıcakkanlı ve çevresindeki insanlarla iyi ilişkiler kurma becerisine sahipler. Öncelikle kendilerine inanıyorlar, sonra hayal ettiklerine ve hayallerinin gerçekleşebileceğine inanıyorlar. Son olarak da bu uğurda çaba harcıyorlar. Sevdiğiniz insana ulaşmak için, eğitiminizi tamamlamak için, hayatta kendinizi gösterebilmek için, daha çok kazanmak için bol bol hayal kurun ve gerçekleştirmek için bütün çabayı gösterin. En çabuk olan hayaliniz Aşk olsun ve bütün hayalleriniz gerçek olsun.
Vesselam.

İrfan Kalkan
E-Mail : istozkaymak@gmail.com

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
  • Süper LigOP
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
HALİNİZDEN MEMMUN MUSUNUZ?
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA