Güncel Haber
Giriş Tarihi : 01-02-2019 13:01   Güncelleme : 15-07-2019 12:02

İnteraktif sanayi ve teknoloji dergisi E-TEKNO yayında

KMK Bilgi Teknolojileri A.Ş. firması tarafından internet üzerinden yayınlanan ve iOS/Android telefonlara, tabletlere ücretsiz olarak indirilerek okunabilen teknoloji dergisi ‘E-TEKNO’ dergi, yayın hayatına başladı.

İnteraktif sanayi ve teknoloji dergisi E-TEKNO yayında

E-TEKNO Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Sadi Toygar, derginin amacı hakkında yaptığı açıklamada "Güçlü Türkiye için ülkemizin yenilik ekosistemine ve milli teknoloji hamlesine katkı sağlamak, yerli ve milli üretimini teşvik için, aylık periyotta yayınlanacak olan e-Tekno dijital dergisi, iOS/Android telefonlara, tabletlere ücretsiz olarak indirilerek ve web üzerinden interaktif yapıda okunabilecek ve 50 bin kayıtlı e-bülten abonelerinin e-posta adreslerine gönderilecektir” diye konuştu.

KMK Bilgi Teknolojileri A.Ş. ekipleri tarafından hazırlanan dergi, gençler ile sadece Türkiye ve İstanbullulara değil, teknolojiye ilgi duyan herkese hitap ediyor.

E-tekno dergi, KMK bilgi ve teknoloji firmasının yeni teknoloji hizmetleri, vatandaşa temas noktasındaki mobil uygulamalar, yazılım ve gelecek projelerinin yanı sıra teknoloji dünyasındaki en son gelişmeler, e-ticaret, e-ihracat, yapay zeka, inovatif ürünler, araştırma konuları, analizler, röportajlar, yeni icatlara yönelik sayfalar ve daha fazlası ile dopdolu bir içerik sunuyor.