Hava
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:24   Güncelleme : 13-11-2014 17:24

THY, aşçılarıyla uçuyor

Trük Hava Yolları (THY) kıtalararası uçuşlarda profesyonel aşçı ile hizmet vermeye başladı.

THY, aşçılarıyla uçuyor

Trük Hava Yolları (THY) kıtalararası uçuşlarda profesyonel aşçı ile hizmet vermeye başladı. İstanbul-New York hattında başlatılan uygulamada yemekleri hazırlayacak profesyonel aşçı, servis elemanlarına da yardımcı olacak.

THY, ikram şirketi Turkish Do&Co ile beraber, kıtalararası uçuşlarda yeni bir uygulama başlattı. THY, daha önce deneme amaçlı gerçekleştirdiği 'uçan aşçı' uygulamasını sürekli hale getirdi.

BULUTLARIN ÜZERİNDEKİ LEZZET

Turkish Do&Co'nun eğitimli ve tecrübeli aşçıları, THY uçaklarında First ve Business sınıflarında uygulanan mönü konseptini yolcuya tanıtacak ve uçuşta görevli kabin ekibine yemeğin hazırlanması aşamasında profesyonel destek sağlayarak Türk misafirperverliğinin tüm dünyaya gösterilmesinde rol oynayacak. Uygulamayı New York hattında başlatan THY, şef aşçıların kabinde yolcu servisine katılarak hizmet kalitesini ve yolcu taleplerini yerinde değerlendirme fırsatı bulmasını hedefliyor.

SIRADA CHİCAGO VE TOKYO VAR

Uygulama sırasında, uçan aşçılar çok titiz bir şekilde yemeklerin detayıyla ilgileniyor ve kabin ekiplerine yardımcı oluyor. Aynı da yolculara sunum da yaparak arzu edilen tabakları hazırlayan aşçılar, lüks bir restoran kalitesinin ötesinde yolcuların bulutların üzerinde lezzeti keşfetmelerini sağlıyor. Öte yandan, THY'nin New York hattını önümüzdeki günlerde Chicago ve Tokyo hatları takip edecek.