Güncel Haber
Giriş Tarihi : 19-05-2017 12:42   Güncelleme : 19-05-2017 12:42

İyiler hep kazanır

İstanbul'da kentiçi toplu taşıma hizmeti veren Özulaş A.Ş.'nin seçimli yapılan genel kurul toplantısında Göksel Ovacık, esnafın bir kez daha güven oyunu aldı. Ovacık ve ekibi oy çokluğu ile tekrar yönetime seçildi.

İyiler hep kazanır

Özulaş A.Ş.'nin olağan genel kurul toplantısı, Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi Tesisleri'nde yapıldı. Genel kurula esnafın ına yakını katıldı. Şirket Genel Müdürü İsmail Yolcu tarafından açılışı yapılan genel kurulda gündem gereği Divan Kurulunun oluşturulmasından sonra saygı duruşu ve Istiklâl marşı okundu. Divan Başkanlığına seçilen Yıldırım Yılmaz, gündem hakkında bilgi verdikten sonra Özulaş A.Ş Başkan vekili Serhat Akçakaya faaliyet raporunu okudu. Bağımsız denetim firması tarafından Faaliyet ve denetim raporlarının okunmasından sonra, raporlar müzakere edilerek oy birliği ile ibra edildi.

Denetim raporları ile genel kurula bilgi veren Özulaş A.Ş Başkanvekili Osman Aydanoğlu,"Özulaş her alanda büyüyor ve gelişiyor" . Faaliyet ve denetim raporlarından sonra gündem gereği diğer maddelerde oy birliği ile ibra edilerek kabul edildi. Gündemin son maddesi yönetim ve denetim kurullarının seçimi için Göksel Ovacık ve İsmail Yüksel'in listeleri genel kurul üyelerine tanıtıldı.

Başkan adaylarının yeni dönem faaliyetleri ve taahhütleri hakkında açıklamasından sonra yapılan oylamaya geçildi. İsmail Yüksel ve ekibi 167 bin 238 hisse oy oranı alırken, Göksel Ovacık ve ekibi 185 bin 774 hisse oy alarak yeni dönemde tekrar yola devam . Sonuçların ilan edilmesinin ardından teşekkür konuşması yapan Göksel Ovacık, birlik ve beraberlik içinde esnaf yararına çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Ovacık, "Yıllardır birlikteyiz ve ekmeğimizin mücadelesini veriyoruz. Şahsıma ve ekibime verdiğiniz desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bu seçimde kazanan, kaybeden olmaz! Kazanan her Özulaş, yani şirketin ortakları sizler nuz. Siz tercihini yaptınız. Bizde, bize verilen güvene layık olmaya çalışacağız. Dün ğu gibi bugün de yarın da elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz. Hizmet için yola çıktık. Projelerimizi geliştirerek esnafın menfaatleri doğrultusunda çalışmaya tam gaz devam edeceğiz" .

Göksel Ovacık Başkanlığında yeni dönem Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Serhat Akçakaya, Osman Aydanoğlu, Nejdat Güney, Ramazan Şen, Selami Alan, Ercan Tarakçı, İbrahim Ayılmazdır ve İsmail Koçin. Denetleme kuruluna ise Nusret İmren, Yener Cito ve Sinan Akçay getirildi.