Güncel Haber
Giriş Tarihi : 18-12-2020 00:00   Güncelleme : 18-12-2020 00:00

Brisa sağlam bastı

Türkiye’nin lastik üreticilerinden Brisa, ağır ticari ürün grubunda 2020 yılında güçlü bir performans sergiledi. Filolara sunduğu ürün ve hizmet çeşitliği ile lider olan Brisa, pazarda her 3 lastikten birinde tercih edildi açıkladı.

Brisa sağlam bastı

Brisa, sektörde mobilite dönüşümüne de öncülük ediyor. Lastiğin ötesinde akıllı ve yenilikçi hizmetlere odaklanan şirket, 2020 yılında ticari araçlara yönelik geliştirdiği Dijital Filo hizmetleri ile sektörde ilklere imza attı.

MOBİLİTEDE LİDERLİK

Brisa Pazarlama Direktörü Evren Güzel; “Ortağımız Bridgestone’un bilgi birikiminden de beslenerek, trendleri yakından takip ediyor ve lastiğin ötesinde hizmetler sunmaya odaklanıyoruz. Müşterilerimiz daha akıllı hizmet ve çözümler bekliyor. Filo müşterilerimiz ise değer odaklı, kapsamlı hizmetleri tercih ediyor. Lastiğin teknik özelliklerinden beklentiler de giderek değişiyor. Yakıt verimliliği, daha uzun ömür, düşük yuvarlanma direnci, sıkı yol tutuş müşterilerimizin temel beklentileri haline gelmeye başladı. Kilometre başına maliyetin de önem kazandığını görüyoruz. Brisa olarak, lastiğin ötesinde akıllı hizmetlerimiz, yenilikçi çalışmalarımızla bu alanda da liderliği üstleniyoruz. Bu yıl Profleet Filo Çözümlerimizi 4 farklı pakette sunmaya başladık. Ürün, hizmet, ödeme ve Dijital Filo paketleri. Salgın sürecinde de Dijital Filo çatısı altında, sektörde ilk olan uygulamalara imza attık” diye konuştu.