Teslimatlar
Giriş Tarihi : 10-05-2024 14:51   Güncelleme : 10-05-2024 14:51

Doğru çekiciyi, doğru fiyata aldı

Yıllarca Mercedes-Benz marka çekicilerle lojistik faaliyetlerine devam eden Eyüp Lojistik, 2024 yılı araç yatırım programında tercihini Iveco’dan yana kullandı. Eyüp Lojistik sahibi Eyüp Bartık, “Doğru aracı, doğru fiyata aldık” dedi.

Doğru çekiciyi, doğru fiyata aldı

Iveco Gaziantep Yetkili Satıcısı Üstün-İş Otomotiv tarafından Eyüp Lojistik’e satışı yapılan110 adet çekici, İstanbul’da teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine Eyüp Lojistik sahibi Eyüp Bartık, Iveco Müdürü Hakkı Işınak ile firma yetkilileri katıldı.

MALINA GÜVENİYOR

Araç teslim töreninde bir konuşma yapan, Iveco Müdürü Hakkı Işınak, “Marka olarak S-Way aracımız ile yakıt verimliliği, konforu ve üstün sürüş performansı başta olmak üzere her konuda iddialıyız. Eyüp Lojistik’e sattığımız bu 110 adet çekicimiz ile de bu iddiamızı ortaya koyuyoruz” dedi.

“KARARIMIZ DOĞRU”

Bir konuşmada firma sahibi Eyüp Bartık, yaptı. Bartık konuşmasında; “Güzel araba yapmışlar. İşletme maliyetlerini de bir bütün olarak ele aldığımızda fiyatı da karşımıza makul çıkmaktadır. Sonra arabayı satan bayiinin yaklaşımı da tercihimizde çok etkili oldu. Açıkçası doğru arabayı doğru fiyata aldığımızı söyleyebilirim” ifadesini kullandı.