Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-02-2024 20:54   Güncelleme : 05-03-2024 21:08

Çetin Tur, Crafter aldı

Antalya’da personel ve öğrenci taşımacılığının önde gelen firmalarından Çetin Tur Taşımacılık, araç filosunu Volkswagen Ticari Araç modelleriyle güçlendirdi. Firmanın filosuna yeni katılan araçlar, Volkswagen Ticari Araç Yetkili Satıcısı Başaran’da gerçekleştirilen bir törenle firma yöneticilerine teslim edildi.

Çetin Tur, Crafter aldı

Doğuş Otomotiv bayii Başaran Otomotiv tarafından Çetin Tur Taşımacılık’a satışı yapılan araçlar, düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Çetin Tur Taşımacılık şirket sahipleri Liva Çetin, İrfan Çetin ve İlhan Çetin ile Volkswagen Ticari Araç Filo Satış Yöneticisi Onurcan Tosun katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Başaran Otomotiv’den ise bayi sahibi İbrahim Başaran ve ekibi de hazır bulundu.

ÜST DÜZEY KONFOR

Volkswagen Ticari Araç turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı sektöründe Antalya’nın önde gelen yolcu taşımacılığı şirketlerinden biri olan Çetin Tur Taşımacılık ile var olan iş birliğini yeni teslimatlar ile güçlendirdi. Çetin Tur Taşımcılık araç filosunu Volkswagen Ticari Araç modelleriyle genişletti. 14 adet Crafter Servis modelinin teslimatının gerçekleştiği iş birliği kapsamında firmanın araç filosundaki Volkswagen Ticari Araç sayısı 44’e yükselirken, firmanın ileriki dönemde filosuna katacağı 16 adet Crafter Servis modeliyle birlikte bu sayı 60’a ulaşacak. Çetin Tur Taşımacılık sahibi Liva Çetin, Volkswagen Crafter’ı yüksek teknolojisi, düşük yakıt tüketimi, konforu ve yüksek ikinci el değeri sebebi ile tercih ettiklerini belirtti.