Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-02-2024 12:04   Güncelleme : 05-03-2024 21:10

Gürkan, 6 Reno aldı

Yurtiçi ve yurt dışında taşımacılık hizmeti veren Gürkan Nakliyat, yeni araç yatırımlarında tercihini Renault Trucks’tan yana yaptı. Firma, siparişini verdiği 4 adet ADR taşımacılığına uygun Renault Trucks çekicileri teslim alarak filosuna kattı.

Gürkan, 6 Reno aldı

Renault Trucks bayii Koçaslanlar Otomotiv tarafından Gürkan Nakliyat’a satışı yapılan çekiciler, bayi tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Gürkan Nakliyat sahibi Hayati Bayram ve Koçaslanlar Otomotiv sahibi Mahmut Koçaslan ile firma yetkilileri katıldı. 2012 yılında Renault Trucks ile tanışan firma, o günden bugüne yatırımlarının büyük bir kısmını bu markaya yaptı. Firmanın 600 bin km de bir araç yenilemesi yaparak filosunu genç tuttuğu öğrenildi.

UZUN YOLDA AZ YAKIYOR

Araç teslim öncesi bir açıklama yapan Gürkan Nakliyat sahibi Hayati Bayram, “Faaliyet alanımız gereği başlangıçta yüzde 80 oranında kısa mesafe taşımacılığı yapıyorduk. Dolayısıyla önceliğimiz yakıt tüketimi olmuyordu ancak daha sonra uzun yol taşımacılık operasyonlarını da başlattık. Bu durumda en önemli maliyet kalemimiz yakıt haline geldi. Renault Trucks çekicileri de bu uzun yol güzergâhlarımızda kullanıyoruz ve diğer araçlarımıza kıyasla 3 puanlık bir yakıt tasarrufu sağlıyoruz. Aracın dayanıklılığı, performansı, yakıt tasarrufu bir bütün olarak önemlidir. 12 yılı aşkın süredir Renault Trucks araçları kullanıyoruz. Sürücülerimiz kadar bizler de aracın performansının ve toplam sahip olma maliyetlerinin avantajlarını gözlemliyoruz” dedi.