Teslimatlar
Giriş Tarihi : 14-02-2024 22:51   Güncelleme : 05-03-2024 21:06

Kaliteli taşımacılık

Kentiçi toplu taşıma hizmetlerinde taşıma standartlarını yukarı taşımayı hedefleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, araç yatırımları ile dikkatleri üzerine çekti. Büyükşehir Belediyesi, kendi mali imkânlarıyla 10 yeni hibrit otobüsü filosuna kazandırdı.

Kaliteli taşımacılık

Maliyeti tamamen öz kaynaklardan karşılanan 10 yeni otobüsün 2 tanesi, Büyükşehir Belediyesine teslim edildi. Kalan 8 otobüsün de ay sonuna kadar teslim alınmasıyla son teknolojiyle donatılmış, çevre dostu ve özel gereksinimli bireylerin kullanımına uygun hibrit otobüsler, kent merkezinde seferlerine başlayacak. Teslim alınan otobüsleri inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, kalite ve konforun yanında uzun ömürlü faydayı önemsediklerini söyledi.

SAYILARI ARTACAK

Başkanı Güngör, “Şehir içi toplu taşımayı daha konforlu hale getirmek, ulaşımda standardı artırmak için yatırımlarımızı artırarak sürdürüyoruz. Bu noktada toplu taşıma filomuzu yeniliyor ve daha konforlu hale getiriyoruz. Maliyetini tamamen öz kaynaklarımızdan 10 hibrit otobüsü ay sonuna kadar hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Çevre dostu ve özel gereksinimli hemşerilerimizin kullanımına son derece uygun bu otobüslerin sayısını artırarak toplu taşımada daha ulaşılabilir ve standardı yüksek Kahramanmaraş için yatırımlarımızı artırarak sürdürüyoruz” ifadesini kullandı.