Teslimatlar
Giriş Tarihi : 14-02-2024 11:59   Güncelleme : 05-03-2024 21:07

Avantajlı yatırım!

Müşteri talepleri doğrultusunda araç yatırımlarına ağırlık veren İTT Lojistik, yeni çekici alımlarında tercihini Volvo Trucks’tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 10 adet Volvo FH500 çekiciyi teslim alarak filosunu genişletti.

Avantajlı yatırım!

Likit Kimyasal ve Tehlikeli Madde taşımacılığı konusunda lojistik hizmeti sunan İTT Lojistik, yaptığı yatırımlarla da dikkat çekiyor. Yeni araçlarla birlikte firmanın filosu 125’e yükseldi. Volvo Trucks Türkiye distribütörü Marubeni tarafından İTT Lojistik’e satışı yapılan çekiciler, törenle teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine İTT Lojistik sahibi Tekin Öztanık, Genel Müdür Yardımcısı Didem Öztanık, Volvo Trucks Satış Müdürü Utku Uzun ve Bayi Satış Müdürü Turgay Demirbilek ile firma yetkilileri katıldı.

UYGUN MARKA

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İTT Lojistik sahibi Tekin Öztanık, satın aldıkları Volvo FH500 çekicilerle filolarının daha da güçlendiğini dile getirdi. Öztanık, “Volvo Trucks markasının güvenlik, sağlamlık ve yakıt tasarrufu açısından sağladığı avantajlar tartışılamaz. İTT olarak her zaman önceliğimiz insan, güvenlik ve çevre oldu. Bu bilinçle yatırım rotamızı Volvo Trucks’a çevirdik ve markanın güçlü imajı ile İTT markasını bir araya getirerek; gelecek dönemlerdeki hedeflerimize uyumlu bir iş birliği oluşturacağını öngördük” ifadesini kullandı.

YATIRIMA DEVAM

Firma olarak müşteri memnuniyetine her daim önem verdiklerini dile getiren İTT Lojistik sahibi Tekin Öztanık, güvenlik ve konforlu araçlara yatırım yapmaya devam edeceklerinin altını çizdi. İTT Lojistik sahibi Tekin Öztanık, konuya ilişkin yaptığı açıklamasına şöyle devam etti: “Firmalar arasındaki iş birliği stratejisinin her zaman güvene dayalı olması gerektiğine inanan bir firmayız. Bu konuda da Volvo Trucks markasına güvenimiz tam. 2024 yılı itibarıyla, yeni hedeflerimize giden yolda, bize eşlik edecek güçlü markalarla iş birliği yapmak önceliğimiz. Yeni dönemde Volvo Trucks markasının satış sonrası hizmetleriyle de yanımızda olacağını biliyoruz. İlerleyen dönemde araç yatırımlarımız artarak devam edecek.”

GÜVENİLİR YOL ARKADAŞI

Taşınacak yüke ve menzile göre özelleştirilebilen Volvo FH 500 araçlarda bulunan; sürücünün tüm bilgilere kolayca erişebildiği dijital ana gösterge ekranı, I-Shift akıllı şanzımanı, güçlü VEB+ yardımcı fren sistemi, kişiselleştirilebilir Volvo Dinamik Direksiyon, yeni dizayn LED farlar, acil frenleme sistemi ile beraber önden çarpışma önleyici ikaz sistemi, şerit takip sistemi ve şeritte tutma asistanı gibi donanımlarıyla, İTT Lojistik’in güvenlik, konfor ve kazanç beklentilerini karşılıyor. Volvo FH500 çekiciler; yüksek performansı, sağlamlığı, yakıt verimliliği ve konforu ile öne çıkıyor. Aynı zamanda, çevre dostu olması nedeniyle yaygın olarak, uluslararası uzun yol taşımacılığında tercih ediliyor.