Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-03-2024 17:11   Güncelleme : 13-03-2024 17:11

Filosu güçlenerek büyüyor!

Karayolu yolcu taşıma firmalarından Kâmil Koç, otobüs yatırımlarına ağırlık verdi. Sezon öncesi filo yenileme ve genişletme çalışmaları kapsamında firma, Man Türkiye’ye siparişini verdiği 10 adet Lion’s Coach’u teslim alarak sefere uğurladı.

Filosu güçlenerek büyüyor!

Kâmil Koç’a satışı yapılan otobüsler, Man Türkiye fabrikasında düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Kâmil Koç Direktörü Mehmet Türkyılmaz ve MAN Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ile firma yetkilileri katıldı.

ÜST DÜZEY KONFORLU

Araç teslim töreninde bir konuşma yapan Mehmet Türkyılmaz, sektörün öncü markası olarak, hizmet kalitelerini yükselterek yollarına devam edecekleri söyledi. Türkyılmaz, “Türkiye’nin her yerine doğa dostu, son teknoloji araçlarla, seyahat etme imkânı sunmaya gayret ediyoruz. Bunun için de en yeni teknolojiye sahip son model araçlarla filomuzu güçlendiriyoruz. Yolcularımıza kaliteli ve konforlu hizmeti sunabileceğimiz, doğa dostu son teknoloji araçları tercih ediyoruz. Bugün de yine küresel ölçekte aldığı ödüllerle başarısını kanıtlamış, Lion’s Coach araçları filomuza kattık. Man, memnuniyet duyduğumuz ve uzun yıllardır da bu temelde iş birliğimizi sürdürdüğümüz çok köklü bir marka. Kalite, konfor ve müşteri memnuniyeti noktasında üstün nitelikli araçlarının yanı sıra satış sonrası hizmetleri ve geniş servis ağı ile operasyonlarımızda bize önemli bir katkı sağlıyor” dedi.

YOL ARKADAŞIYIZ!

Araç teslim töreninde Can Cansu ise şöyle konuştu: “Araçlarımız ülkemizin lider ve köklü firmalarının tercihi olmaya devam ediyor. Uzun bakım aralıkları ve etkileyici yakıt tasarrufunun yanı sıra Lion’s Coach; performans, kalite, konfor, tasarım dahil 40’a yakın niteliği ile firmalarımızın gözdesi konumunda bulunuyor. Seyahat sektöründe üstün nitelikleri ile standartları yeniden belirleyen Lion’s Coach, Kâmil Koç’un da tercihi oldu. Kâmil Koç bizim için bir müşteriden öte, çok değerli bir yol arkadaşıdır. Uzun yıllardır seyahat sektöründe başarılı bir iş birliği örneği veriyoruz. Dolayısıyla böylesine nitelikli bir firmanın, araçlarımıza ve hizmet kalitemizden memnun olması bizler için büyük bir anlam ifade ediyor. Yeni araçlarımızın hem Kâmil Koç’a hem de yolcularına hayırlı olmasını dileriz.”