Teslimatlar
Giriş Tarihi : 03-04-2024 13:12   Güncelleme : 03-04-2024 13:12

TET Global yolunda

Dökme kimyasal taşımacılığı alanında faaliyet gösteren TET Global Lojistik, araç yatırımlarında tercihini Ford Trucks’tan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 74 adet çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

TET Global yolunda

Ford Trucks’tan yetkili satıcısı Otokoç tarafından TET Global Lojistik’e satışı yapılan araçlar, törenle teslim edildi. 350 milyon TL’lik bir yatırım sonucu Otokoç, TET Global Lojistik’e tüm filo araçlarının bakım, onarım ve kontrol süreçlerine yönelik yerinde servis hizmetlerini de verecek. Düzenlenen araç teslim törenine TET Global Lojistik Müdür Yardımcısı Cemil Yalçın, Otokoç Sultanbeyli Ford Şube Müdürü Orhun Özkan ile firma yetkilileri katıldı.

YATIRIMLARA DEVAM!

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Cemil Yalçın, “Firmamız 2002 yılında kuruldu. Bünyemize kattığımız 400’den fazla araç ve uzun süreli iş birlikleriyle, Türkiye’nin tüm limanlarından ve yükleme tesislerinde hizmet sunan şirket olarak büyümemize devam ediyoruz. Aynı zamanda intermodal taşımacılık ve kimyasal tanker yıkama hizmeti de vermekteyiz. 2013 yılından buyana da konteyner taşımacılığı ile müşterilerimize kombine hizmet servisini de sunuyoruz. Talebe göre yatırımlarımız yıl içerisinde artarak devam edecek” ifadesini kullandı.