Teslimatlar
Giriş Tarihi : 11-03-2024 20:24   Güncelleme : 11-03-2024 20:24

33 otobüs aldı

Şehirlerarası yolcu taşıma firmalarından Kâmil Koç, otobüs yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Yeni yıla yatırımla giren firmanın otobüs alımında bu sefer durağı Mercedes-Benz Türk oldu. Firma, siparişini verdiği 33 otobüsü teslim alarak filosuna dâhil etti.

33 otobüs aldı

Mercedes-Benz Türk bayii Koluman tarafından Kâmil Koç’a satışı yapılan otobüsler, Ankara tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi. Araç tezlim törenine Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, MBT Otobüs Direktörü Osman Nuri Aksoy ve firma personeli katıldı. Satışı gerçekleştiren Koluman’dan ise Ali Saltık ve ekibi de hazır bulundu.

DOĞA DOSTU ARAÇLAR

Yolcu taşımacılık sektörüne değer katma hedefiyle çalıştıklarını belirten Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, “Standartların yükseltilmesine de öncülük yapıyoruz. Yolcularımıza daima en iyi hizmeti, en iyi araçlarla sunmaya gayret ediyoruz. Bu yüzden yolcu memnuniyetini ön planda tutarak, konforlu ve kaliteli seyahat deneyimine sürekli yatırım yapıyoruz. Bir taraftan hizmet kalitemizi geliştirirken, diğer yandan en yeni teknolojiye sahip araçlarla filomuzu büyütüyoruz. Yeni araç yatırımlarımızda ise, yolcularımıza kaliteli ve konforlu seyahat deneyimini bir arada sunabileceğimiz, doğa dostu ve son teknolojiye sahip araçları tercih ediyoruz. Mercedes-Benz bu anlamda başarısını kanıtlamış, küresel bir marka. Dolayısıyla filomuzu Mercedes-Benz marka otobüslerle güçlendirmekten memnunuz” dedi.

GÜVEN DE SATIYOR!

MBT Otobüs Direktörü Osman Nuri Aksoy ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Mercedes-Benz Türk olarak yolcu taşımacılığı sektörünün gelişimine katkı sunmayı çok önemsiyoruz.  Bu doğrultuda, her zaman ileriye yönelik adımlar atarak, otobüslerimizi geliştiriyor, konforlu seyahat deneyimleri yaşatacak otobüslerimizi müşterilerimize sunuyoruz. Müşterilerimiz Mercedes-Benz yıldızına sahip otobüsleri tercih ederken, sahip oldukları teknik donanımlar kadar, onlara her koşulda verdiğimiz güveni de satın alıyorlar. Yolcuların ve kaptanların memnuniyeti bizim de memnuniyetimiz anlamına geliyor ve bizleri daha iyisini gerçekleştirmek için motive ediyor. Yolcu ve sürücü memnuniyetini her zaman önceliğine alan bir firma olarak, Kâmil Koç ile olan iş birliğimizi iki vizyoner markanın bir araya gelmesi olarak nitelendiriyoruz.”