Teslimatlar
Giriş Tarihi : 11-03-2024 17:42   Güncelleme : 11-03-2024 17:42

Özçelik filoyu yenileniyor

Mersin bölgesinde faaliyet lojistik firmalarından Özçelik Transport, filo yenileme çalışmaları kapsamında tercihini yine Renault Trucks’tan yana yaptı. Firma, siparişini verdiği 12 adet Renault Trucks T 520 çekiciyi teslim alarak filosunu gençleştirdi.

Özçelik filoyu yenileniyor

Yaş meyve-sebze alanında lojistik hizmeti sunan Özçelik Transport, filosunu 12 adet Renault Trucks T 520 çekicileri ile yeniledi. Yaklaşık 25 yıldır Renault Trucks çekicileri kullanan Özçelik’in sahibi Yılmaz Özçelik, araçların yenilenme sürecinde Renault Trucks’ın ikinci el değerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erman Ticari Araçlar merkezinde yapılan teslimat törenine Özçelik Transport sahibi Yılmaz Özçelik, Renault Trucks Direktörü Özgür Fırat ve Satış Müdürü Cihan Kayan katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Erman Ticari Araçlar’dan ise firma sahibi Mehmet Deniz ve ekibide hazır bulundu.

ÇÖZÜM ORTAĞI

Mersin merkezli olarak 1974 yılında kurulan Özçelik Transport, Avrupa ülkelerine frigofirik gıda taşımacılığı yapıyor. İkinci kuşak tarafından yönetilen Özçelik Transport’un sahibi Yılmaz Özçelik, teslimat töreninde yaptığı açıklamada; “Müşterilerimiz ile kurduğumuz uzun soluklu iş birliktelikleri gibi çözüm ortaklarımızla da düzenli çalışmalar sürdürülebilme prensibimiz bulunuyor. Renault Trucks araçlarımız ile yüksek verimlilikte operasyonlar yürütebildiğimiz için de 2000 yılından bu yana yola birlikte devam ediyoruz. Araç performansları, satış sonrası hizmetleri ve ikinci el değeri doğrultusunda Renault Trucks çekiciler, şirketimiz kadar bölgedeki meslektaşlarımız tarafından da tercih ediliyor” ifadesini kullandı.