Teslimatlar
Giriş Tarihi : 11-03-2024 13:32   Güncelleme : 11-03-2024 13:32

Filosu 700’e yükseldi

Lojistik firmalarından Bulung, araç yatırımında tercihini Iveco’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 50 adet ADR donanımlı Iveco S-Way çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi. Bulung Logistics Filo Direktörü Ayşenur İspir, “Yeni çekicilerimizle taşıma hacmimizi artırarak müşterilerimize kaliteli hizmet sunmak en önemli amacımız” dedi.

Filosu 700’e yükseldi

Iveco yetkili satıcısı Iveco Otomotiv tarafından Bulung Logistics’e satışı yapılan çekiciler, bayii tesislerinde yapılan törenle teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine Bulung Logistics Filo Direktörü Ayşenur İspir, İşletme Müdürü Ergün Gengönül ve Iveco Satış Müdürü Çayan Tubay katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Iveco Otomotiv’den ise şirket müdürü Rüştü Başargan ve ekibi de hazır bulundu.

REKABETTE AVANTAJ

Araç teslim töreninde açıklamalarda bulunan Ayşenur İspir, “Firma olarak Avrupa ve Kuzey Afrika ülkeleriyle Türkiye arasında lojistik çözümler sunuyoruz. Çekici filomuzu yeni araçlarla güçlendirdik. Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olarak yeni çekicilerle özmal araç ve ekipman sayılarımız 700’e ulaştı. Iveco S-Way çekicileri; yakıt tasarrufu, kabin konforu ve sürüş performansı özelliklerinden dolayı tercih ettik. ADR’li araçlar ile taşınması zorunlu olan yükler için, daha güvenli ve verimli hizmet sağlayarak müşterilerimize rekabet avantajı kazandırmaktayız” dedi.