Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-02-2024 11:37   Güncelleme : 05-03-2024 21:10

Aybek Nakliyat Man aldı

Lojistik firmalarından Aybek Uluslararası Nakliyat, yeni araç yatırımlarında tercihini Man’dan yana yaptı. Firma, siparişini verdiği 4 adet TGX 26.520 6x2/4 BL SA çekiciyi teslim alarak filosuna kattı.

Aybek Nakliyat Man aldı

Man Türkiye bayii Metinler Otomotiv tarafından Aybek Uluslararası Nakliyat’a satışı yapılan çekiciler, bayii tesislerinde düzenlene tören ile teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine Aybek Uluslararası Nakliyat sahipleri Bülent Eker ve Batuhan Eker ile Man Satış Yöneticisi Nurettin Aktemur katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Metirler’den ise Satış Müdürü Erdal Altunbaşak ve ekibide hazır bulundu.

FAZLASIYLA YETİYOR!

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Aybek Uluslararası Nakliyat sahibi Bülent Eker, Man ile ilk 2000 yılında yola çıktıklarını söyledi. Eker, “Man araçları teknolojik özellikleri ve yakıt tasarrufları ile rakiplerinden ayrışıyor. Ayrıca sundukları satış sonrası hizmetler de işlerimizde büyük kolaylık sağlıyor. İşimizi büyük bir özveri ve titizlikle yapıyor, en iyi seçenekleri tercih ediyoruz. Özellikle araçların teknolojik donanımlarının işlevselliği, uzun yol şoförlerimizin rahatlığı, konforu ve yakıt tasarrufu yaptığımız tercihlerde öne çıkıyor. Aradığımız tüm bu özellikleri, Man çekicileri bize fazlasıyla sağlıyor. Bu yüzden de yatırımlarımızda Man araçlarını tercih ediyoruz. Filomuzda halihazırda toplamda 25 adet aracımız bulunuyor. Önümüzdeki yıllarda ağır nakliye araç yatırımlarımızda yine Man’ı tercih ederek, filomuzu daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz” ifadesini kullandı.