Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-03-2024 19:05   Güncelleme : 13-03-2024 19:05

Filosunu TGE ile güçlendirdi

Akdeniz ve Ege bölgesinde havalimanlarına yönelik taşımacılık hizmeti veren 7/24 Transfer şirketi, yeni araç alımında tercihini Man’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 15 adet TGE minibüsü teslim alarak hizmete koydu.

Filosunu TGE ile güçlendirdi

Man Türkiye’nin Antalya yetkili satıcısı Meçikoğulları tarafından 7/24 Transfer’e satışı yapılan 15 adet minibüs, düzenlenen törenle teslim edildi. Bayii tesislerinde düzenlenen araç teslim törenine; 7/24 Transfer şirket ortaklarından Hilmi Uzel ve Serkan Günaydın ile birlikte Man HTA Satış Direktörü Cumhur Kutlubay ile firma yetkilileri katıldı.

GÜVENLİ BİR YOLCULUK

Törende konuşan Hilmi Uzel, “Havalimanlarında servis ve özel araç transfer hizmeti sunan ülkemizin sektörümüzün lider firmalarından bir tanesiyiz. 7/24 Transfer olarak, yolcularımıza her zaman en iyi hizmeti sunma amacıyla çalışıyoruz. Bunun için de kaliteli ve konforlu araçları seçmeye gayret ediyoruz. Yeni Man TGE’ler de konfor, dayanıklılık, güvenlik ve satış sonrası hizmetler ile aradığımız tüm özellikleri fazlasıyla sunuyor. Bu yüzden de yeni araç yatırımımızda Man TGE’yi seçtik” diye konuştu.

YÜZ GÜLDÜREN SATIŞ

Araç teslim töreninde Cumhur Kutlubay ise, şöyle konuştu: “Yeni yılla birlikte Antalya bölgesinde peş peşe Man TGE teslimatlarına başladık. Özellikle turizm alanında hizmet veren ülkemizin önemli firmaları gerek sahip olduğu konfor ve güvenlik gerekse de satış sonrası hizmet kalitesi ile Man TGE’leri tercih ediyorlar. Yolcuları TGE’nin konforundan, onlar da aracın performansından memnun. Biz ise, tercih edilen bir marka olmaktan çok memnunuz. Önümüzdeki süreçte de teslimatlarımız artarak devam edecek.”