Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-02-2024 20:18   Güncelleme : 05-03-2024 21:09

Test edip, aldılar!

Konya Büyükşehir Belediyesi, itfaiye hizmetlerinde kullanmak üzere 2 adet, 16 Ton Çift Kabin Volvo FL 4x2 kamyon teslim alarak filosuna dahil etti. İtfaiye Daire Başkanlığı’nın çevre ilçeler de dahil olmak üzere, bünyesinde toplam 251 adet itfaiye aracı bulunuyor.

Test edip, aldılar!

Ağır ticari araç markalarından Volvo Trucks, Türkiye’nin her köşesine hız kesmeden teslimatlarına devam ediyor. Türkiye distribütörlüğünü Marubeni’nin yürüttüğü Volvo Trucks, Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nı filosunda yerini aldı. Her görevde yüksek performans ve verimlilik sunan kamyonlarıyla gerek özel gerekse kamu sektörünün vazgeçilmez tercihi olan Volvo Trucks’ın, Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na teslim ettiği 2 adet Volvo FL 4x2, itfaiye hizmetlerinde kullanılmaya başladı.

GÜVENLİ ARAÇLAR

Volvo FL 4x2’lerin teslimat törenine, Volvo Trucks Üst Yapı ve Kamu Saha Satış Müdürü Emrah Kutlu ve Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Cevdet İşbitirici katıldı. Cevdet İşbitirici, yaptığı konuşmada; “2 yıl önce satın almış olduğumuz Volvo Trucks araçları, farklı bölgelerdeki yangın söndürme çalışmalarında kullanma fırsatımız oldu ve performansından memnun kaldık. Bu memnuniyet sonrasında Volvo Trucks markasını envanterimize ikinci kez güvenle dahil ediyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeni itfaiye araçlarımızın Konya Büyükşehir Belediyesi’ne hayırlı olmasını dileriz” dedi.

ÜSTÜN PERFORMANS

Volvo FL 4x2 kamyonlar; orijinal çift kabin, otomatik vites, 210, 250, 280 ve 320 beygirlik motor seçenekleri, geniş iç hacim, 6+1 personel taşıma kapasitesi, 90 derece tam açılabilen arka kapıları, alçak kabini yapısı ve dönüş çapı sayesinde dar alanlarda kolay manevra kabiliyeti sunuyor. Teslim edilen Volvo FL kamyonların kabine biniş ve iniş kolaylığı sayesinde itfaiye ekipleri, acil durum operasyonlarında ve yangın sırasında ekstra zaman ve esneklik kazanabiliyor.