Güncel Haber
Giriş Tarihi : 07-11-2021 21:21   Güncelleme : 07-11-2021 21:21

Filoyu güçlendirdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, toplu taşımadaki sorunları en aza indirmek ve yoğun hatlarda sefer sayılarını artırmak amacıyla filosuna kattığı yeni otobüslere 5 tane daha ekledi. Başkan Zorluoğlu, araç sayılarının ihtiyaca göre arttırılmasına devam edildiğini açıkladı.

Filoyu güçlendirdi

Toplu taşımadaki sorunları en aza indirmek ve yoğun hatlarda sefer sayılarını artırmak amacıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi filo yenileme ve genişletme çalışmalarına ağırlık verdi. 20 yeni otobüsü hizmete alan Büyükşehir Belediyesi, 5 yeni otobüs daha alarak ulaşım filosunu güçlendirdi. 8,5 metre uzunluğunda ve 55 yolcu kapasiteli otobüsler sayesinde yolcuların konforunun artırılması hedefleniyor.

VATANDAŞA KULAK VERDİ

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Yeni otobüslerimiz şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Kentiçi toplu taşıma hizmetlerini daha verimli sürdürülebilir kılma adına filonun güçlendirilme talebini değerlendirerek gereğini yaptık. Göreve başladığımızda hemşerilerimizin otobüslerle ilgili serzenişleri oluyordu. Talepleri yerine getirmek için hemen harekete geçtik ve öncelikle 20 yeni otobüs almıştık. Şimdi 5 yeni otobüsü daha filomuza kattık. Vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli şekilde seyahat edebilmesi adına yeni nesil alımlarımız ve gerekli düzenlemelerimiz devam edecek. Yeni otobüslerimiz şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.