Güncel Haber
Giriş Tarihi : 22-01-2019 12:58   Güncelleme : 27-01-2019 22:54

Bağış, Özulaşı ziyaret etti

Kentiçi toplu taşıma şirketlerinden Özulaş A.Ş.'yi ziyaret eden İETT Genel Müdürü Ahmet Bağış ve Genel Müdür yardımcıları Hasan Özçelik, Hayri Haberdar ve Abdullah Kazdal ile Daire Başkanı Hasan İçen ve Ayhan Ayvaz, esnaf ile sabah kahvaltısı yaptı.

Bağış, Özulaşı ziyaret etti

Özel halk otobüs tarihinde ilk defa İETT üst düzey yöneticileri ile esnaf şirket merkezinde kahvaltı yaptı. Özulaş Başkanı Sedat Şahin'in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe Halk Ulaşım Başkanı Naci Yağız, Mavi Marmara Başkanı Ramazan Gürler, Öztaş Başkanı Mehmet Tekin ve Yeni İstanbul Halk Otobüsleri Başkanı Yalçın Beşir'de katıldı.

YİNE SORUNLAR ANLATILDI

Kahvaltı sonrasında Özulaş konferans salonunda esnaf ile değerlendirme toplantısı yapan İETT Genel müdürü Ahmet Bağış ve ekibi, hem sorunları dinledi, hem de istek ve talepleri not alarak çözüm noktasında neler yapılacağını konuştu. Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Özulaş Başkanı Sedat Şahin, İETT'nin misyonu ve vizyonu çerçevesinde, hem yeniliği hem de değişimi savunduklarını dile getirdi. Şahin, "Kaliteli taşımacılık ve yolcu memnuniyeti ile birlikte özel halk otobüsleri işletmecilerinin de haklarını koruyoruz. Hep birlikte çok zorlu ve önemli bir görevi ifa ediyoruz. Özel halk otobüslerinin ciddi sorunları var. İETT yöneticilerinin desteği ile İstanbul halkına hizmet ediyoruz. Dolayısıyla çözüm ve diyalog içinde sorunlarımızı gidermeye çalışıyorsunuz" .

DİYALOĞ ÖNEMLİ

İETT Genel Müdürü Bağış, "Yaptığımız işte karşılıklı anlayış ve işbirliği ğu sonuç veriyor. Olmadığı problem çıkıyor ve sorunları büyütüyor. Başkan Sedat Şahin ve ekibine bu anlayış ve işbirliği için teşekkür ediyoruz. Diğer özel halk otobüsü şirketleri ile kamu-özel –esnaf ilişkisi anlamında örnek işbirliği ve anlayış sergiliyoruz. Başkan Sedat Şahin’in söylediği gibi sıkıntılar ve sorunlarımız oluyor. Bu işin doğasında var, burada söylemek istediğim işbirliğinin ne kadar önemli ğu ortaya çıkıyor. Sıkıntılar yaşanmadığı iş birliğinin kıymetini çok bilemiyoruz. Önemli olan sürekli olarak işbirliği ve diyalog kanallarının devam etmesidir. Devam ettiği müddetçe çözülemeyecek hiçbir sorun olmaz" diye konuştu.