Güncel Haber
Giriş Tarihi : 17-12-2019 16:27   Güncelleme : 26-12-2019 14:46

Otobüsçü kediyi kurtardı

Yaralı yavru kediyi hayata bağlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı otobüsün şoförü Hakan Sütçü, ”Kedinin durumunu takip ediyorum. İyileştikten sonra sahiplenip, bakacağım” dedi.

Otobüsçü kediyi kurtardı

Ankara’da havalimanına yolcu taşıyan Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüsün şoförü Hakan Sütçü, seyir halindeyken yolun ortasında bulunan ve ezilmek üzere olan yaralı yavru kediyi otobüsün içerisine alarak yeniden hayata tutunmasını sağladı. Şoförün yavru kediyi kurtardığı görüntüleri sosyal medyada binlerce defa paylaşılırken, Hakan Sütçü de “Kahraman” ilan edildi.

RAHATSIZ HİSSETTİM

Hakan Sütçü, “Önde giden arabanın altından bir şey fırladığını fark ettim. Önce bir poşet zannettim, çok yaklaşınca yolun ortasında çırpının yavru bir kedi olduğunu fark etti. Can çekişiyordu. Mecbur durup, el frenini çekerek kapıyı açtım. İndiğimde hayvannın durumu çok kötüydü. Yavru kediyi araca aldım. Kedinin ağzından kan geliyordu. Hemen yolcunun birinden peçete alıp temizledim. Bir başka yolcuda su verdi. Otobüsün içerisindeki 20 insan hemen sağ solu aradı. Uçakları kaçırma pahasına her şeyi yaptılar. Hep birlikte kediyi kurdardık” dedi.