Güncel Haber
Giriş Tarihi : 22-10-2020 23:34   Güncelleme : 22-10-2020 23:34

Golf’e özel lastik

Çevre dostu Enliten teknolojisi ile geliştirilen Turanza Eco lastikleri Volkswagen’in Golf 8 modelinde orijinal ekipman lastiği olarak kullanılıyor. Enliten teknolojisi lastiklerin süper düşük yuvarlanma direncine sahip olmasını sağlayarak yakıt tasarrufu sağlıyor ve aynı zamanda aracın sürüş ve yol tutuş dinamiklerini iyileştirerek sürüş keyfinin artırılmasına yardımcı oluyor.

Golf’e özel lastik

Bridgestone, yenilikçi, hafif Enliten Teknolojisinin Volkswagen'in sekizinci nesil yeni ve ikonik Golf 8 için özel olarak tasarlanmış Turanza Eco lastiklerinde mevcut olduğunu duyurdu. Aracın tasarımında kullanılan gelişmiş teknolojiler arasında aracın kendi başına sürüş yapmasına izin veren yarı otonom bir mod ve yol tutuşunu ve sürüş dinamiklerini iyileştiren yeni bir süspansiyon teknolojisi bulunuyor. Enliten Teknolojisine sahip özel olarak tasarlanmış Turanza Eco lastikleri, Golf 8’in geliştirilmiş sürüş dinamiklerini iyileştirmek için tasarlandı.

ARACA TASARLANDI

Volkswagen için özel olarak tasarlanmış lastiğin göze çarpan özelliklerinden biri, sağladığı gelişmiş araç yol tutuş performansıdır. Yol tutuş performansında sağlanan bu iyileştirme, Enliten Teknolojisini oluşturmak için kullanılan benzersiz malzemeler ile tutuş performansından ödün vermeden aşınma performansını artıran yeni bir karışım işlemi arasında yaratılan sinerji sayesinde ortaya çıkıyor. Bu, ıslak zemin ve aşınma performanslarını üst düzeye çıkaracak 3 Boyutlu ve oluklu desen tasarımı ile birleştirildiğinde, Enliten Teknolojisine sahip Turanza Eco lastiklerinin aşınma performansından ödün vermeden Avrupa Birliği etiket standartları ıslak zemin tutuş kategorisi sınıflandırmasına göre B notu ile derecelendirilmesine katkıda bulunuyor. Burada kullanılmış olan tasarım ve geliştirme özellikleri, Volkswagen Golf 8’in yol tutuşunu ve dolayısıyla sürüş keyfini geliştirmek için birleşiyor.