Güncel Haber
Giriş Tarihi : 31-01-2021 01:01   Güncelleme : 31-01-2021 01:01

“Lider olacağım”

Lastik üreticilerinden Continental, yeni stratejik programını açıkladı. Continental, faaliyetlerinin odağına müşteri ihtiyaçlarını yerleştirerek büyümeyi amaçlıyor. Lastik Grubu Başkanı Christian Kötz, “Dijital çözümle dünya lideri olmayı hedefliyoruz” dedi.

 “Lider olacağım”

Continental, Asya ve Kuzey Amerika pazarlarında payını arttırdı. Şirket, binek ve hafif ticari lastik segmentinde pazarda dünya genelinde büyümeye odaklandı. Kamyon ve otobüs lastikleri segmentinde ise tüm bölgelerde lokomotif rolü üstlenecek.

FARK YARATACAK

Lastik Grubu Başkanı Christian Kötz, “Mükemmel lastik, bizim DNA'mızda var. Öyle de kalacak. Vision 2030 stratejik programımızla güçlü konumumuzu daha da ileriye taşıyarak dünya lideri olacağız. Önümüzdeki dönemde akıllı dijital lastik çözümlerimizi ve iddialı sürdürülebilirlik hedeflerimizi hayata geçirmemiz, başarımızda belirleyici olacak. Böylece pazarda fark yaratabileceğiz. Vision 2030 stratejik programı, organizasyonumuzu sistematik olarak müşteri odaklı çözümler geliştirecek şekilde yapılandırmak ve müşteri ihtiyaçlarını tüm faaliyetlerimizin merkezine yerleştirmek konusundaki kararlılığımızın altını çiziyor” dedi.

DİJİTAL ÇÖZÜMLER

Kötz, sistematik olarak yeni iş modelleri geliştirmeye ve premium lastiklere odaklanan akıllı dijital çözümlerle eksiksiz bir ekosistem yaratmaya devam edeceklerini açıkladı. Kötz, konuşmasına şöyle devam etti: “Mobilite sektöründe dünyanın en büyük elektronik, sensör sistemleri ve yazılım tedarikçilerinden biriyiz. Müşterilerimiz ve diğer teknoloji firmaları ile sistematik olarak iş geliştirme ortaklıkları da yapıyoruz. Bu yaklaşımla 2030 yılına kadar hizmet tabanlı dijital çözümlerde dünya lideri olmayı hedefliyoruz. Lastik sektöründe en yenilikçi üretici olacağız. Bu konuda çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor.”