Güncel Haber
Giriş Tarihi : 29-05-2021 16:16   Güncelleme : 29-05-2021 16:16

Tek tip taşıma!

İstanbul’da İBB ile özel halk otobüs işletmecileri arasında yapılan anlaşma sonrası erguvan ve turkuaz rengindeki toplam 3 bin 50 özel halk otobüsü sarı renge boyanmaya başladı. Şu an için 900 aracın boya işlemleri tamamlanırken, geriye kalan araçların ise önümüzdeki aylar içerisinde boyanarak hizmetine devam edeceği öğrenildi.

Tek tip taşıma!

İmzalanan anlaşma ile birlikte İETT otobüsleri yenileniyor. İstanbul'da hizmet vermeye devam eden erguvan ve turkuaz otobüsler, yenilenme kapsamında sarıya boyanıyor. Yenilenen otobüsler yeni renklerine boyanırken aynı zamanda bakımdan da geçiyor.

OTOBÜSLER BOYANIYOR

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık, “İBB yönetimi ile imzalanan sözleşme ile birlikte özel halk otobüslerinde yeni bir döneme geçtik. İstanbul’daki özel halk otobüslerinde artık ücret toplama sistemi değiştirdi ve kilometreye dayalı bir sistem geldi. Bu süreçte de araçlarımız sarıya boyanacak, yeni teçhizatlar takılacak. Toplamda 3 bin 50 araç bu şekilde boyanacak. Şu ana kadar 900 civarı aracımız boyandı. Geriye kalan araçlarımızda bu süreç içerisinde boyanarak İstanbulluların hizmetine sunulacak” dedi.