Güncel Haber
Giriş Tarihi : 29-05-2021 16:36   Güncelleme : 29-05-2021 16:37

Özulaş sahada

İstanbul halkına güvenli ve daha kaliteli hizmet vermek için Özulaş Başkan Göksel Ovacık ve yönetim kurulu üyeleri var güçleri ile çalışıyor. Sahaya inen Başkan Ovacık ve ekibi, Özel Taşımacılık İşletme Sistemi’nin (ÖTİS) devreye girmesi ile birlikte, durak ve hareket noktalarında denedim yaptı.

Özulaş sahada

Kent içi toplu taşıma faaliyetini bir kamu hizmeti olarak gören Özulaş, hasas çalışma yaparak hizmet kalitesini arttırıyor. İnsan taşıdığını ve görevlerini yaparken iyi örnek olunması gerektiğini personeline her fırsatta hatırlatan şirket, yaptığı çalışmalarda da alkış alıyor.

KONTROL ÖNEMLİ

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Özulaş Başkanı Göksel Ovacık, “Hedefimiz daha kaliteli taşımacılık yapmak ve yolcu memnuniyetini üst seviyelere çıkartmaktır. Bu denetimler ile hizmet kalitesini daha da yükselterek yolcu memnuniyetinin de arttırılması ve şoför personellerimizin daha huzurlu ve güvenli bir çalışma ortamına kavuşmasıdır. Tabi tüm bu hizmetlerimizin yanında şirket ortağımız olan özel halk otobüs işletmecilerinin de haklarını korumak için yol haritamızı da ona göre çiziyoruz. Toplu taşımayı kullanan insanlar, kent içi hareketlerini toplu taşıma araçlarının sefer planlarına göre düzenlemektedirler. Bu nedenle özellikle ilk ve son seferleri vaktinde yapmamız önem arz etmektedir. Aracımızı sefere başlamadan önce çok iyi bir şekilde kontrol etmeli ve alternatifi olmayan ilk ve son seferlerin mutlaka gerçekleştirilmesi noktasında her hangi bir aksaklığa fırsat vermemeliyiz” dedi.

HASRET KALDIK

ÖTİS sistemine geçmemiz ile birlikte hem yolcu şikâyetleri azaldı hem de hizmet kalitesi daha yükseldi” diyen Başkan Ovacık, şöyle devam etti: “İBB, İETT, ÖHO Esnaf odası ve diğer ÖHO şirketleri ile hep birlikte 16 milyon İstanbulluya en iyi taşıma hizmetini sunacağız.  Hep birlikte İstanbul’da hizmet kalitesini daha üst seviyeye çıkartmak için çalışmalarımızı o doğrultuda yapıyoruz. İnşallah Haziran ayı ile birlikte salgın dönemi sona erer, normalleşme dönemi başlar. Sağlık çalışanları ile beraber bu dönemde fedakarca hizmet veren toplu taşıma kaptan şoförlerimizde alkışı hak etti.”