Kara
Giriş Tarihi : 07-07-2021 21:25   Güncelleme : 07-07-2021 21:27

Gökbey 1 yaşında!

Hatay merkezli Gökbey Turizm, kuruluşunun birinci yılını kutluyor. 15 özmal otobüs ile hizmet veren firmanın en büyük hayali ise Türkiye genelinde yayılmak. Firma sahibi Gökhan Oral, “Farkımız, hizmetimizdir. Yolcularımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Gökbey 1 yaşında!

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün genç firmalarından Gökbey Turizm, birinci yılını geride bıraktı. İstanbul’a ayrı bir önem veren firma, 3 olan otobüs sefer sayısını önümüzdeki günlerde 5’e çıkartmayı hedefliyor. Firmanın genç patronu Gökhan Oral ise babadan gelen otobüsçülük tecrübesi ile basamakları yavaş yavaş tırmanın hesaplarını yapıyor.

ARANAN FİRMA!..

Ulaşım Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Gökbey Turizm sahibi Gökhan Oral, “Kendimizi Türkiye’nin yolcu taşımacılık sektöründe tecrübeli şirketlerinden birisi olarak görüyor ve müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Evet, tecrübeli olduğumuzu iddia ediyorum. Çünkü benim babam yıllardır bireysel otobüsçü olarak sektörümüzde hizmet verdi. Yine aynı şekilde bende çocukluğumdan itibaren otobüs sektörünün içinde yer alıp, tecrübeyi yaşayarak edindim. Şuanda filomuzda 15 adet özmal otobüs ile hizmet veriyoruz. Taşımacılık sektöründe en iyi rekabetin kaliteli hizmetten geçtiği bilinci ile çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Hedefimiz, Türkiye genelinde aranılan firma haline gelmek. Bunun içinde var gücümüzle çalışıyoruz. Başarı bir ekip işidir ve biz ekibimizle işimizin başındayız. Hatay merkezli İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya, Kastamonu, Fetiye ve Alanya başta olmak üzere birçok bölgeye otobüs seferlerimiz bulunmaktadır. Otobüs filomuzu genişleteceğiz ve talebe göre yeni hatlar açarak yolcularımıza daha kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

TAM GAZ DEVAM!

Gökbey Turizm’in İstanbul işletmecisi Süleyman Kalkan ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada aynen şu ifadeleri kullandı: “Her şeye rağmen firmamızın büyüyerek yoluna devam etmesi bizleri gururlandırıyor. Gökbey Turizm, Hatay’ın köklü firmaları arasından sıyrılarak yoluna tam gaz devam ediyor. Kurulduğu ilk gün bir otobüs seferi ile başlayan yolculuğumuz, kısa sürede karşılıklı 3 otobüs seferine çıktı. Hedefimiz bu sayıyı 6’ya çıkartmak. Ayrıca İstanbul merkezli birçok bölgeye de karşılıklı sefer planlamaktayız. Bunun için gerekli alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Yolcularımızı Büyük İstanbul Otogarı’nda 34 nolu yazıhanede ağırlıyor, otobüslerimizi buradan sefere uğurluyoruz. Geleceğimizin yol haritası, geçmişimizin kilometre taşlarında saklı. Firmamız sahibi Gökhan Oral babadan otobüsçü, yine bende aynı şekilde babadan ve atadan otobüsçüyüm. Bugün yaptığı faaliyetler ile şirketimiz, kök saldığı toprağa değer katmaya devam ediyor. Çünkü biz, Anadolu’yu omuzlarımızda bir sorumluluk olarak taşımanın bilinciyle çalışıyoruz. Sahip olduklarımızın ardındaki özveri ve emeği bildiğimiz için Gökbey Allah’ın izni, ekibimizin özverisi ise durmadan yoluna devam edecek.”