Kara
Giriş Tarihi : 29-10-2023 23:42   Güncelleme : 22-12-2023 21:38

Coşkuya ortak oldu!

Karayolu taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Kâmil Koç, Cumhuriyetin, 100’üncü yılı anısına araçlarını özel tasarımlarla giydirdi. Özel tasarım otobüsleri, yolcular başta olmak üzere gören herkesten takdir topladı. Arka kısmında kırmızı zemin üzerine beyaz tonda Cumhuriyet’in 100’üncü yıl logosu, yan kısımlarında ise, Türk bayrağı ile birlikte Hepimiz Cumhuriyet Yolcusuyuz notu iliştirildi.

Coşkuya ortak oldu!

Türkiye Cumhuriyeti kuruluşunun 100. yılını çoşkuyla kutluyor. Cumhuriyet ile yolculuğa başlayan bir marka olan Kâmil Koç da bu özel yılın anısına araçlarını 100. yıl logo ve mesajları ile giydirdi. Cumhuriyet’in 100. yılı nedeniyle hayata geçirilen özel tasarım giydirmeler, markanın filosundaki 100 araçta kullanıldı.

YÜRÜMEYE DEVAM

Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, Cumhuriyet ile birlikte yol almış, büyümüş bir marka olarak Cumhuriyete sahip çıkmayı kendilerine bir görev olarak kabul ettiklerini söyledi. Çağatay Kepek, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan 3 yıl sonra, ülkemizin ilk karayolu seyahat firması olarak hizmete başlayan Kâmil Koç, Cumhuriyetle yaşıt bir marka olarak, 97 yıldır Cumhuriyetin yolunda ve onun değerleri doğrultusunda yol alıyor. Bu yıl ise, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yokluklardan çıkardığımız mucize olan Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Biz de Cumhuriyet ile doğan ve onunla büyüyerek, bugüne gelen bir marka olarak, bu özel yılın anısına araçlarımızı 100. yıl logosu ve ona duyduğumuz minneti sözlere döktüğümüz mesajlarla giydirdik” dedi.

ORTAK DEĞERİMİZ

Çağatay Kepek, konuya ilişkin yaptığı açıklamasına şöyle devam etti: “Cumhuriyetimizin 100. yılı ile giydirilmiş araçlarımız Anadolu’nun en ücra köşelerindeki insanlarımız dahil 7’den 77’ye toplumumuzun tüm kesimlerinden yoğun ilgi gördü, alkış aldı. Bu aslında bizi biz yapan ortak değerimiz olan Cumhuriyet’e insanlarımızın duyduğu sevgi ve bağlılığın çok açık bir göstergesi. Kâmil Koç olarak, bizleri görkemli bir geçmişten aydınlık bir geleceğe taşıyan bu sarsılmaz çınarın, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kalkınmamızın ve geleceğe dönük yolculuğumuzun temel lokomotifi olmaya devam edeceğine inanıyorum. Millî mücadele tarihimizin en büyük kazanımı olan Cumhuriyetimizin 2. yüzyılında da onun yolunda olmaya ve aydınlık geleceğe yürümeye devam edeceğiz.”