Kara
Giriş Tarihi : 01-12-2023 22:57   Güncelleme : 22-12-2023 21:33

Mardin’e girdi!

Türkiye’nin 71 ilinde yolcu taşımacılık faaliyetlerini yürüten Kamil Koç firması, servis ağına Mardin’i de ekledi. Firma, Mardin’den İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Antalya, Fethiye, Marmaris, Adana, Mersin, Niğde ve Eskişehir illerine karşılıklı sefer düzenlemeye başladı.

Mardin’e girdi!

Karayolu yolcu taşıma firmalarından Kâmil Koç, seyahat ağını yeni şehirlerle güçlendirmeye devam ediyor. Daha fazla yolcuya ulaşmayı hedefleyen firmanın seyahat ağına kattığı yeni durak ise, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin medeniyetler beşiği şehri Mardin oldu.

KÜLTÜR ŞEHRİ

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan firma Genel Müdürü Çağatay Kepek, uzakları yakın etmek adına yeni bir adım daha atmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Çağatay Kepek, “Türkiye’nin 71 ilini hizmet veren bir markayız. Şimdi buna Mardin’i ve 3 ilçemizi daha dahil ettik. Amacımız; Kâmil Koç’un hizmet kalitesini ülkemizin her köşesine taşımak ve insanlarımız için en ücra noktalarda bile ulaşılabilir olmak. Bu yaklaşım doğrultusunda bu kez de hizmet bayrağımızı ülkemizin medeniyetler beşiği şehri Mardin’de taşıdık. Turizm noktasında da yoğun ilgi gören bu şehrimizden karşılıklı seferler başlatma konusu bizim firma olarak, uzun süredir planladığımız ve üzerinde çalıştığımız bir adımdı. Bugün de bu hizmetimizin ilk adımını atıyoruz” dedi.

TURİZME KATKI

“Yol arkadaşlarımız, Mardin’den ülkemizin farklı illerine Kâmil Koç markası ile seyahat edebilme imkanına kavuştu” diyen Çağatay Kepek, şöyle devam etti: “Mardin’den kalkacak araçlarımız, aynı zamanda şehrin en önemli ilçeleri olan Midyat ve Kızıltepe’nin yanı sıra yine Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesini de durak olarak kullanacak. Yolcularımız bu noktalardan İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Mersin, Niğde ve Eskişehir gibi büyük kentlerimizin yanı sıra, ayrıca Fethiye ve Marmaris gibi turizm bölgelerimize de seyahat edebilecek. Bu adımın hem ülkemizin turizmine hem de Mardin’in gelişimine önemli bir katkı sağlayacağına inanıyoruz. Yeni seferlerimizin hem Mardinli hemşerilerimize ve yol arkadaşlarımıza hem de markamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.”