Kara
Giriş Tarihi : 12-01-2024 23:40   Güncelleme : 05-03-2024 21:13

Maraş’a girdi!

Karayolu yolcu taşıma firmalarından Kâmil Koç, yeni yıla yatırımla başladı. 2024 yılına yurt içinde seyahat ağını daha da genişleterek başlayan firmanın yeni durağı, Kahramanmaraş oldu. Karşılıklı seferler ile Kâmil Koç, Kahramanmaraş halkını Türkiye’nin 7 bölgesindeki 24 şehre taşıyacak.

Maraş’a girdi!

Türkiye karayolları seyahat sektörünün en çok tercih edilen firması Kâmil Koç, 2024 yılına da yeni yatırımlarla başladı. Büyüme hedefleri doğrultusunda yeni yılda yurt içi seyahat ağını genişletmeye devam eden firmanın yeni durağı ise, Kahramanmaraş şehri oldu.

ÖZEL BİR ŞEHİR

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, “Türkiye’nin firmasıyız ve her koşulda yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Yeni yıla da yine yatırımla girmenin ayrıca mutluluğunu yaşadık. Bu yıl özellikle yüzde 10’luk büyüme hedefimiz doğrultusunda filomuza 53 adet yeni otobüs katmayı planladık. Alacağımız otobüslerimiz ile filomuzun yaş ortalamasını düşürmenin yanında, yolcularımıza yeni teknolojilerle donatılmış güvenli ve çok daha konforlu araçlarla seyahat etme imkânı sağlayacağız. Kâmil Koç’un hizmet kalitesine ülkemizin her noktasına taşımak adına çıktığımız bu yolda, yeni yıldaki ilk durağımız ise Kahramanmaraş. Tarihi ve kültürel yönleriyle Kahramanmaraş, hepimiz için çok özel bir kenttir. Yeniden ayağa kalkmak adına verdiği bu mücadeleye biz de Kâmil Koç olarak, destek olmayı amaçlıyoruz. Bu yüzden de yeni yıldaki ilk yatırımımızı bu şehrimize yaptık” ifadesini kullandı.

KESİNTİSİZ HİZMET

“Kahramanmaraş’ta kaliteyi öncelikleyen yenilikçi seyahat anlayışımızla yolcularımıza hizmet verecek olmaktan da çok mutluyuz” diyen Çağatay Kepek, şöyle devam etti: “Karşılıklı seferlerle yol arkadaşlarımız Kahramanmaraş’tan kalkacak araçlarımızla Kayseri, Kırşehir, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Bolu, Sakarya, Kocaeli, İstanbul’a seyehat edecek. Yine aynı şekilde Sivas, Erzincan, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Gaziantep, Osmaniye, Hatay, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Siirt ve Mardin illerimize de seferlerimiz olacak, Kahramanmaraş’tan ülkemizin 7 bölgesindeki 24 ilimize ulaşımı sağlayacak bu yeni seferlerimizin hem Kahramanmaraşlı hemşerilerimize hem de tüm yol arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.”