Kara
Giriş Tarihi : 02-10-2023 21:23   Güncelleme : 22-12-2023 21:40

Kâmil Koç, eğlenceyi arttırdı

Karayolu yolcu taşıma firmalarından Kâmil Koç, yolculuğa konfor katan dijital yeniliklerine bir yenisini daha ekledi. Firma, kendi geliştirdiği ve özgün altyapısı ile sektörde bir ilk olan Kâmil Koç Multimedya uygulamasını araçlarında hizmete aldı. Yolcular, aracın Wi-Fi ağına bağlanıp, cep telefonlarından TV ve radyo yayınlarını kesintisiz takip edebilecek.

Kâmil Koç, eğlenceyi arttırdı

Kurulduğu günden bu yana seyahat sektöründe hizmet kalitesinin yükselmesinde öncü rol oynayan Kâmil Koç, yolculukları keyfe dönüştüren yeniliklerine bir yenisini daha ekledi. Firma, dijitalleşme alanındaki yeniliklerinin son adımı olan Kâmil Koç Multimedya uygulamasını yolcularının hizmetine sundu. Yeni sistem ile birlikte araçlarda bulunan koltuk arkası televizyonlara gerek kalmadı.

EĞLENCE KİŞİSELLEŞTİ

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, “Dünya, hızlı bir teknolojik dönüşüm ve dijitalleşme süreci yaşıyor. Hayatın tüm alanlarında olduğu gibi karayolu seyahat sektörü de gelişen teknoloji ve dijitalleşmeden payına düşeni aldı. Otobüslerde VHS kasetlerinden filmlerin izlenildiği günlerden, bugün artık multimedya uygulamalarının hayatımıza girdiği bir dönemi yaşıyoruz. 97 yıldır sektörde yeniliklerin öncülüğünü yapan bir firma olarak, biz de bu alanda ilkleri sektöre taşımaya devam ediyoruz. Yeni hayata geçirdiğimiz Kâmil Koç Multimedya uygulaması ile bu alandaki uygulamaları bir adım daha ileri taşıyor ve yolcularımız için eğlenceyi kişiselleştirme imkânı sağlıyoruz! İfadesini kullandı.

YENİLİKLERE DEVAM

Çağatay Kepek, konuşmasına şöyle devam etti: Uygulamamız sayesinde TV ve radyo yayınlarının yanında, aynı anda sunduğumuz internet erişimi ve özgün altyapısı ile rakiplerimizden farklılaştık. Kesintisiz eğlence keyfi sunan yeni uygulamamız, yol arkadaşlarımız için uzun yolları çok daha renkli ve keyifli hale getirdi. Yolculuğu eşsiz bir deneyime dönüştürüyor. Şu an için 120’nin üzerinde aracımızda hizmete aldığımız uygulamayı, önümüzdeki süreçte filomuzdaki tüm araçlarımızda hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Arkadaşlarımız, uygulama içeriğinin daha da zenginleştirilmesi noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Kâmil Koç olarak, Avrupa'nın en büyük şehirlerarası otobüs ağı ve pazar liderliğine sahip iş ortağımız FlixBus ile bundan sonra da sektöre öncü yeniliklerimizi sunmaya devam edeceğiz.”