Güncel Haber
Giriş Tarihi : 03-10-2022 20:01   Güncelleme : 03-10-2022 20:01

Yol arkadaşı oldu!

Prometeon Türkiye yöneticileri ve çalışanları, Prometeon Yol Günlükleri projesi ile uzun yol şoförlerinin sağ koltuklarına konuk oldu. Şoförler ile birlikte yol aldı. Yolculukları boyunca şoförlerin hikâyelerine odaklanan Prometeon Türkiye ekibi, usta şoförlerin ihtiyaç ve taleplerine de kulak verdi.

Yol arkadaşı oldu!

Prometeon Tyre Group’un 75 ülkeyi kapsayan “Türkiye-Orta Doğu-Afrika-Rusya” bölgesinin merkez üssü konumunda yer alan Prometeon Türkiye, #herkoşuldayanındayız diyerek usta şoförlere yolculuklarında eşlik ediyor. 1960 yılında Türkiye'de kurulan ilk lastik fabrikası olan İzmit fabrikasını da yöneten Prometeon Türkiye’nin yönetici ve çalışanları, Prometeon Yol Günlükleri projesinde usta şoförlerin hikâyelerini dinledi.

ŞOFÖRE KULAK VERDİ

Prometeon Yol Günlükleri projesinin ilk yolculuğunda Prometeon Türkiye Direktörü Faruk Uslu, Eyüp Ergün’ün aracına konuk oldu ve Samsun’dan yola çıktı. Uslu, Çorum’da sona erdi. Çay ve simitle başlayan, keyifli bir sohbet ile devam eden yolculuk boyunca Uslu, Ergün’ü yakından tanıma fırsatı buldu. Serinin ikinci bölümünde Prometeon Türkiye CEO’su Gökçe Şenocak, Mustafa Özçelik’in aracına misafir oldu. Gökçe Şenocak, Çatalca’daki Prometeon Türkiye servisinden Kapıkule’ye yolculuk etti. Şenocak, şoför ile samimi sohbetinde isteklerini, ihtiyaçlarını, yorumlarını dinledi ve uzun yol şoförlerinin lastiklerden beklentileri hakkında bilgi aldı.

TECRÜBE İLE ÜARETİM!

Şenocak yolculuğu şöyle değerlendirdi: “Sağ koltukta Mustafa Özçelik’in yol arkadaşı oldum. Bu yolculuk benim için çok değerli bir tecrübeydi. Mustafa Özçelik’in sohbeti ise çok keyifli ve öğretici oldu. Prometeon Yol Günlükleri yeni yolculuklarla devam edecek. Usta şoförlerin her birine teşekkür ederiz.” Yeni yolculuklar ile sürecek proje kapsamında şirketin farklı departmanlarından pek çok çalışan, usta şoförlerle bir araya gelmeye devam edecek. Şoförlerin farklı ülkelerde ve yol koşullarında ülkelerde ve yol koşullarında yaşadıkları deneyimleri ilk ağızdan dinleyecek. Geliştirilecek yeni ürün ve hizmetlerde şoförlerin kılavuzluğundan yararlanacak.