Hava
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:42   Güncelleme : 13-11-2014 17:42

THY ekibine, özel sosyal paylaşım

Nexum, Türk Hava Yolları kabin ekibinin birbirleriyle iletişimini güçlendirmek ve sosyal bilgi paylaşımında bulunmalarına destek olmak amacıyla özel bir sosyal paylaşım sitesi hazırladı.

THY ekibine, özel sosyal paylaşım

Nexum, Türk Hava Yolları kabin ekibinin birbirleriyle iletişimini güçlendirmek ve sosyal bilgi paylaşımında bulunmalarına destek olmak amacıyla özel bir sosyal paylaşım sitesi hazırladı. Crewrest adı verilen sosyal paylaşım sitesine kabin ekibi http://crewrest.thy.com adresini kullanarak kullanıcı ad ve şifreleriyle dünyanın her noktasından kolaylıkla erişebiliyorlar.

Teknolojik altyapısı Nexum Boğaziçi, arayüz tasarımları Nexum Creative tarafından hazırlanan Crewrest, iş ve eğlenceyi bir arada sunuyor.

Crewrest sosyal paylaşım platformu “Mesaj Sayfası, Profil Sayfası, Takip Ettiklerim, Duvarım, Resimlerim, Gezi Notlarım, Kendini İfade Et, Aksiyonlar, İlanlar, Online Kullanıcılar, Popüler Kullanıcılar, Sizden Gelenler, Bugün Doğanlar, Faydalı Linkler, Anket, Görsel Bilgi Hattı ve Yardım Masası gibi bölümlerden oluşuyor.

Bu platform sayesinde yaklaşık 5.000 kullanıcı, dünyanın çeşitli yerlerinden şehirler ile alakalı yorumları görebilecek, yorum yazabilecek. İsteyenler ülke ve şehir seçerek, o şehre ait yorumları görüntüleyebilecek ya da yorumlarını paylaşabilecekler.

Kullanıcıların birbirlerine mesaj gönderebillecekleri, gönderilen ve alınan mesajların, resim ve videoların takip edilebileceği platformda aynı da kullanıcılar isterlerse diğer kullanıcılar ile paylaşmak istediği ilanlarını oluşturabilecekler.