Güncel Haber
Giriş Tarihi : 08-12-2016 16:19   Güncelleme : 08-12-2016 16:19

İBB Genel Sekreteri Baraçlı: Çözüm ortağımız Ulaşım Sigorta

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde bu yıl 9'uncusu düzenlenen Transist Fuarı'nda Ulaşım Sigorta göz doldurdu. İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, "Ulaşım Şirketler Grubu yanımızda ve asla yolda kalmıyoruz. Ulaşım Sigorta bizim çözüm ortağımızdır" dedi.

İBB Genel Sekreteri Baraçlı: Çözüm ortağımız Ulaşım Sigorta

Ulaşım sektöründe yeni ürün, teknoloji ve stratejilerin aktarıldığı Transist 2016 İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı 1-3 Aralık tarihleri arasında Kongre Vadisi'nde yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde bu yıl “Toplu Ulaşımda 4T” temasıyla 9’uncu kez kapılarını aralayan Transist 2016’da sektörün önde gelen firmaları müşterileriyle buluştu. İstanbul başta olmak üzere Türkiye'de bir çok kurum ve kuruluşu güvence altına alan Ulaşım Sigorta da fuarda yerini aldı. İBB Genel Sekreteri Dr Hayri Baraclı, İETT Genel Müdürü Arif Emecen ve Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Akdeniz, Ulaşım Sigorta'nın standını ziyaret ederek Ulaşım Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Purtuloğlu, yönetim kurulu üyeleri Menaf Güder ve Göksal Purtuloğlu görüştü.

YOLDA KALMADIK

Ulaşım Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Ulaşım Sigorta ile Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmaktan son derece memnun klarının altını çizen Genel Sekreteri Dr Hayri Baraclı, "Ulaşım yanınızdaysa hayat aynı hızda devam eder diye Ulaşım Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Purtuloğlu'nun hep söylediği güzel bir sözü var. Bu sözün altını gerçekten druyorlar. Kendileri bizim sigorta da çözüm ortağımız ve bu güne kadar her hangi bir sıkıntı yaşamadık. Kısaca Ulaşım yanımızda ve yolda kalmadık" .

SÖZMÜZ SENETTİR

Ulaşım Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Purtuloğlu ise konuya ilişkin şöyle konuştu: "İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde il ve ilçe olarak toplam 100'ün üzerinde belediyenin trafik, kasko ve diğer sigorta poliçe hizmetleri tarafımızdan verilmektedir. İETT'nin de sigorta poliçeleri yine şirketimiz tarafından kesilmektedir. Biz yıllar önce Ulaşım Sigorta yanınızdaysa hayat aynı hızla devam eder sloganıyla yola çıktık ve hiçbir müşterimizi de yolda bırakmadık. Her sözümüzün arkasındayız. Müşterilerimizin mutlu olması, bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır."