Güncel Haber
Giriş Tarihi : 27-09-2017 12:08   Güncelleme : 27-09-2017 12:08

Sonbaharın tadını çıkardılar

Araç muayene istasyonu TÜVTÜRK, İstanbul genelinde 15 istasyon çalışan ve ailelerini piknikte bir araya getirdi. Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı Bir Büyük Aile pikniği, İstanbul Bahçeköy’de yapıldı.

Sonbaharın tadını çıkardılar

İstanbul Sarıyer Bahçeköy’de 3'üncüsü düzenlenen ve Bir Büyük Aile temasıyla gerçekleşen etkinlik, katılımcılar için özel olarak hazırlanan aktiviteler ve oyunlarla akşam saatlerine kadar sürdü. Güzel havanın da etkisiyle tam bir bayram havasında geçen etkinlikte Genel Müdür Kemal Ören, TÜVTÜRK’ün çalışanları ve onların aileleriyle birlikte bir bütünü oluşturduklarını söyledi. Ören, “Tüm TÜVTÜRK ailesi özverili çalışarak trafik güvenliğine katkıda bulunuyor. Gerçekleştirdiğimiz operasyonlarımız ile Türkiye’de kaza oranlarında azalma yaşandı. Bunu da hep birlikte başardık” .

İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Koray Özcan'da konuşmasında Bir Büyük Aile Pikniği’nde bir takım ve aile olmanın önemini belirtti. TÜVTÜRK İstanbul ailesinin 650 çalışanıyla birlikte büyük bir aile ğunu, birlik ve beraberlik içinde trafik güvenliğine her çalışanın katkısı ğunu vurguladı. İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Genel Müdür Yardımcısı Melis Avalin ise tüm çalışanlar ve ailelerinin biraraya gelerek katıldıkları piknikte mutlu bir aile tablosu çizdikleri için tüm katılımcılara teşekkür etti.