Kara
Giriş Tarihi : 10-07-2018 22:53   Güncelleme : 05-12-2018 23:45

Özulaş’ta Şahin dönemi

İstanbul'da kentiçi toplu taşıma hizmeti veren Özulaş A.Ş.'nin seçimli yapılan 25’inci genel kurul toplantısında Sedat Şahin, esnafın güvenoyunu aldı. Şahin ve ekibi oy çokluğu ile yönetime seçildi.

Özulaş’ta Şahin dönemi

Özulaş A.Ş.'nin olağan genel kurul toplantısı, Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi Tesisleri'nde yapıldı. Şirket Genel Müdürü İsmail Yolcu tarafından açılışı yapılan genel kurulda gündem gereği Divan Kurulunun oluşturulmasından sonra saygı duruşu ve İstiklâl marşı okundu. Divan Başkanlığına seçilen Yıldırım Yılmaz, gündem hakkında bilgi verdi. Bağımsız denetim firması tarafından faaliyet ve denetim raporlarının okunmasından sonra, raporlar müzakere edilerek oy birliği ile ibra edildi. Seçim öncesi bir konuşma yapan Özulaş Başkanı Göksel Ovacık, “Özulaş her alanda büyüyor ve gelişiyor. Özulaş markası esnafa yakışır hizmetler yapacak” .

Gündemin son maddesi yönetim ve denetim kurullarının seçimi için Serhat Akçakaya ve Sedat Şahin’in listeleri genel kurul üyelerine tanıtıldı. Başkan adaylarının yeni dönem faaliyetleri ve taahhütleri hakkında açıklamasından sonra oylamaya geçildi. 452 esnafın bulunduğu Özulaş’ta Sedat Şahin 190.002 hisse oy oranı ile başkan seçildi. Serhat Akçakaya ise 170.355 hisse oy oranında kaldı.

Sedat Şahin başkanlığında yeni dönem yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: İsmail Demirel, Mehmet Arı, Ramazan Şen, Kadir Arduç, Savaş Boleli, Cahit Seçilmiş, Behçet Göksu ve Bekir Uzun. Denetleme kuruluna ise Ersin Hasagdaş, Bülent Yağız ve Eyüp Berktaş getirildi.

Seçim sonrasında teşekkür konuşması yapan Özulaş yeni Başkanı Sedat Şahin, birlik ve beraberlik içinde esnaf yararına çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Şahin, “Yıllardır birlikteyiz ve ekmeğimizin mücadelesini veriyoruz. Şahsıma ve ekibime verdiğiniz desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bu seçimde kazanan, kaybeden olmaz! Kazanan her Özulaş, yani şirketin ortakları sizler nuz. Siz tercihini yaptınız. Bizde, bize verilen güvene layık olmaya çalışacağız. Dün ğu gibi bugün de yarın da elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz. Hizmet için yola çıktık. Projelerimizi geliştirerek esnafın menfaatleri doğrultusunda çalışacağız” .