Kara
Giriş Tarihi : 31-08-2023 00:09   Güncelleme : 06-02-2024 17:50

Kâmil Koç sefere başladı

Türkiye’nin yolcu taşıma firmalarından Kâmil Koç, seyahat ağını yeni güzergâhlarla büyütmeye devam ediyor. Avrupa’daki genişleme hedefi doğrultusunda iş ortağı FlixBus ile birlikte Rusçuk seferlerine başlayan Kâmil Koç, Romanya’nın turizm kenti Köstence’ye de sefere başladı.

Kâmil Koç sefere başladı

Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, “Hedeflerimiz doğrultusunda yurt içinde ve yurt dışında seyahat ağımızı yeni ülke ve şehirlerle genişletmeyi sürdürüyoruz. Avrupa’daki genişleme hedeflerimiz doğrultusunda bu kez de Köstence ile karşılıklı otobüs seferlerimizi başlattık. Romanya’nın Karadeniz kıyısındaki en önemli turizm kenti olan Köstence ile başlattığımız bu seferlerin, iki ülke arasındaki turizm hareketliliğine çok önemli bir ivme kazandıracağına inanıyoruz” dedi.

KARŞILIKLI SEFERLER

Köstence otogarında acente açan Kâmil Koç, ilk seferini de İstanbul otogarından yaptı. Kâmil Koç’un hem acente hem de on-line uygulaması üzerinde bilet satışına başladığı Köstence, Romanya’nın Karadeniz kıyısındaki en önemli turizm ve liman kenti konumunda bulunuyor. Ülkenin ikinci büyük kenti olmasının yanında, aynı zamanda Avrupa'nın popüler tatil rotalarından biri olan Köstence seferlerine ilgi büyük oldu. İstanbul-Köstence otogarlarında karşılıklı düzenlenecek otobüs seferleri, haftanın 7 günü yapılacak. Kâmil Koç diğer yurt dışı seferlerinde olduğu gibi Köstence seferlerinde de yurt dışı tasarımı olan iş ortağı FlixBus’ın büyük logolu yeşil hâkim renkli otobüs tasarımını kullandı. İş ortağı FlixBus ile birlikte Türkiye'nin 71 il ve 306 ilçesinde hizmet veren Kâmil Koç, Avrupa’ya yönelik seferlerini önümüzdeki günlerde yeni güzergâhlarla daha da genişletmeyi hedefliyor.

TURİZM ŞEHRİ!

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, “Yeni yatırım ve iş birlikleri ile istikrarlı büyümemizi sürdürüyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında daha fazla insan için ulaşılabilir olmak için çalışıyoruz. Yurt içine yönelik yerel firmalarla iş birlikleri yaparken, diğer yandan da yurt dışına yönelik de yeni yatırımlarla seyahat ağımıza yeni şehirleri ekliyoruz. Rusçuk’un ardından Avrupa’daki seyahat güzergahımıza eklediğimiz son şehir ise, Köstence oldu. Hem İstanbul’dan Köstence’ye hem de buradan İstanbul’a yönelik önemli bir turizm hareketliliği var. Biz de bu güzergâhta İstanbul’dan karşılıklı otobüs seferlerimizi başlattık. İlk etapta gördüğümüz ilgiden memnunuz. İlginin önümüzdeki günlerde daha da artarak sürmesini bekliyoruz. Ayrıca, yeni hattımızın ülkemizin ve Romanya’nın turizmine de önemli bir katkı yapacağına inanıyoruz. Avrupa’daki yeni hattımızın hem markamıza hem de yol arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.