Kara
Giriş Tarihi : 27-12-2018 15:51   Güncelleme : 15-07-2019 14:34

ÖHO sorunlarını İETT çözecek

İETT Ulaşım Daire Başkanı Hasan İçen, İstanbul'da kentiçi toplu taşıma hizmeti veren Özulaş A.Ş. yöneticileri ile biraraya geldi. Toplantıda esnafın yaşadığı sorunlar dile getirildi. 20 yıldır özel halk otobüs camiasını tanıdığını dile getiren Hasan İçen, "Yaşadığınız sorunları biliyoruz. Sorunları birlikte çözeceğiz" dedi.

ÖHO sorunlarını İETT çözecek

Özulaş AŞ. Başkanı Sedat Şahin ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde İETT Ulaşım Daire Başkanı Hasan İçen, Anadolu İşletme bölgesi müdürleri, şefleri, tahkikat bürosu ve filo komuta merkezi yetkilileri bir araya gemdi. Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisleri'nde yapılan Özulaş A.Ş. Bölge denetim personeli ve bilgi işlem sorumlusu da katılarak istişare ve durum değerlendirmesi yapıldı.

İLETİŞİM VE İŞTİŞARE

İETT Ulaşım Daire Başkanı Hasan İçen, ev sahipliğinden dolayı Özulaş AŞ. Başkanı Sedat Şahin ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Toplantı amacının İstanbul halkına daha iyi hizmet etmek ğunun altını çizen İçen, hizmet kalitesini yükseltmek içinde esnafın yaşadığı sorunları çözeceklerini dile getirdi. İletişim ve istişarenin önemli ğunu belirten Hasan İçen, "Esnafın sorunlarını ve sıkıntılarını biliyorum. 20 seneye yakın birlikteyiz, sorunları beraber çözeceğiz. Onun için bu istişare toplantısını bizde önemsiyoruz. Kurumlaşma ve eğitim konularına önem vermelisiniz. Parklanma sorunu çözdük, cezalar konusunda da hassas davranıyoruz. Metro hatlarından etkilenen hatlar için de ortak çalışma yapacağız. Ayrıca  performansa dayalı hakediş sistemi modeli özel halk otobüslerinin geleceği için en uygun modeldir. Bu konuda eksiği ve fazlası ile tekrar bir çalışma yapılması gerekir" .

BAKIŞ AÇISI ÇOK ÖNEMLİ

Başkan Sedat Şahin, "Geleceğimiz için çözüm üretmesi noktasında sıkıntılar var. Bakış açısı çok önemlidir. Zor günler geçiren sektöre, acilen destek olunmalıdır. Her şeyden öncede ben mantığı ile değil, biz mantığı ile hareket edilmesi gerekmektedir. İstanbul halkına kaliteli hizmeti sunmak ve mesleğin  sürdürülebilir olması için istişare ederek birlikte hareket etmeliyiz" . Toplantısında, İETT Yöneticileri, işletme bölgeleri denetim sorumlularının istek, talep ve sorunlarını dinledi ve çözüm noktasında ortak hareket edeceklerini ifade etti. Özulaş AŞ. Başkanı Sedat Şahin, İETT yöneticilerine toplantıya katılımdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kurumsal kimlik anlayışı ile hareket ettiklerini söyledi. Şahin, esnafın menfaatleri doğrultusunda hizmet kalitesinin artırılması için İETT ile işbirliğine büyük önem verdiklerini söyledi.