Kara
Giriş Tarihi : 28-12-2018 20:00   Güncelleme : 14-01-2019 10:16

Otobüsler dezenfekte edildi

Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için çalışan MOTAŞ, yolcuları daha temiz ve hijyenik bir ortamda taşımak adına araçlarda rutin temizliğin yanında detaylı temizlik yapıyor.

Otobüsler dezenfekte edildi

Her gün binlerce yolcuya hizmet veren MOTAŞ Toplu Taşım Araçları, servis dönüşü garajlarda her gece temizlik ünitesi tarafından iç-dış temizlikten geçirilerek sabah servise hazır hale getiriliyor. Günlük yapılan rutin temizliğin yanında, şirket bünyesinde kurulan özel bir ekip tarafından da detaylı olarak temizleniyor. Böylelikle Malatyalıların daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda seyahat etmeleri sağlanıyor.

TEMİZLİK GECE YAPILIYOR

MOTAŞ’tan yapılan açıklamada; detaylı temizlikle araçların tüm iç yüzeylerinin, tavan yüzeylerinin, yolcu koltuklarının, camların, reklam ekranlarının, yolcu tutamaklarının, kapı üstlerinin, şoför mahallinin, havalandırma kapaklarının, araç içerisindeki tüm metal yüzeylerin temizlendiği ve ilaçlandığı aktarıldı. Son olarak zemin temizliğinin yapıldığı, araçların dış yıkama fırçalarından geçirildiği belirtildi. Açıklamada, temizlik işlemlerinin gece geç vakitlere kadar sürerek araçların servise hazır hale getirildiği vurgulandı. Kullanılan temizlik maddelerinin de tüm yüzeylere uygun bir şekilde, özel olarak seçildiği ifade edildi.

 ARAÇLAR FABRİKA AYARINDA

MOTAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı, "İlaçlamayı uluslararası kalite belgeli ve Sağlık Bakanlığı ruhsatlı, kanserojen olmayan, cildi ve gözleri tahrip etmeyen maddelerle yapıyoruz. Özel giysisi, maskesi ve eldiveni bulunan şirket elemanları, ellerindeki püskürtme cihazıyla yolcu tutamak ve tutamak boruları, koltuk ve kapı tutma yerleri gibi temasın yoğun ğu yerleri ilaçlıyor. Ayrıntılı olarak temizlenen araçlarımız özel kimyasallarla ve buharlı makinelerle temizlenerek adeta fabrika ayalarına döndürülüyor. İmalattan yeni çıkmış araç gibi bakterilerden arındırılmış olarak servise hazır hale getiriliyor" ifadelerini kullandı.